, , , ,

Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır?


Ateş,Su,Hava,Toprak Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır?


 Ateş,Su,Hava,Toprak

Gruplarının bir biriyle uyumu nasıldır?

Ateş ve  Su Elementlerinin uyumu:

 Ateş ve Su gruplarının birlikteliği maddi veya manevi sıkıntı yaşar, huzursuz olurlar.

 Haklı haksız kim kendilerine sorarlar. Cinsel yönden ateş ön planda olur. Sonları çelişki sıkıntı yol ayrılığımı olur aman dikkat. İkisinden biri daha sakin olmalıdır.


Ateş ve Hava Elementlerinin uyumu:

Ateş ve hava grupları  iyi birliktelik kurarlar. Her ikisi de kötümserlikten hoşlanmaz. Toplumsal etkileşimi ,eğlenceyi ve yenilikleri severler. Hava ateşin davranışlarını onun coşkusunu ezmeden inceler. Hava grubu her şeye karşı daha duyarlıdır. Ateş sözlerden çok etkilenir. Hava grubu bu birliktelikte her zaman sakin temkinli mantıklı olmalıdır. Onları etkileyen aylar ocak, şubat, mart,nisan,haziran.Ateş grubu daha sabırsız, ani fevri çıkışları olabilen öfkeli yapıya sahip olduğu için ,haba grubu dengeyi kurabilmek için sabırlı ve sakin olması gerekiyor. Özellikle belirttiğim aylar içerisinde ilişkilerinde daha temkinli olmaları onların uyum içinde birlikteliklerini destekleyecektir.

Hava ve su Elementlerinin Uyumu:

Hava ve su  gruplarındaki isimler pozitif düşünceleri sayesinde duygusal yönden çok iyi anlaşırlar. Su grubu çok sabırlıdır, çok temiz kişiliğe sahip, pozitif düşünceleri   vardır. Birbirleriyle çok iyi anlaşırlar. Su grubu sabrıyla  hava grubuyla birbirlerini temsil eder, ömür boyu mutluluk içerisinde yaşarlar.  

Toprak ve Su Elementlerinin Uyumu: 

Toprak ve Su Elementlerinin birlikteliği çok telaşlıdırlar her şeyin bir an önce olup bitmesini isterler. Karşısındaki insana güvenmek isterler. Bu çiftler birbirlerini çok sever, ilişkilerini daha sağlam daha iyi oluşum içerisinde olması için her zorluğa, sıkıntıya karşı önlem almaları için  ''fatiha'' süresini okuya bilirler .

 Ateş ve Toprak  Elementlerinin Uyumu

Ateş ve Toprak  gruplarının birlikteliği fiziksel anlamlarda çatışan iki maddedir. Fazla toprak ateşi söndürür, fazla ateş ise toprağı kavurur. Ama ateş ve toprak birliği üzerinde biraz düşünürse o kadar da anlamsız değildir. Yargıları davranışları çok farklı olsa da ikisi de yeteneklerinden yararlanırlar. Olumsuz yönden ateşin şimdiki zamanı yaşama tercihi ve kısıtlamalara karşı kayıtsızlığı toprağın geleneksel bağlılığıyla çatışa bilir .Ateş ve toprağın karmasıyla birlikte zorluk ve sıkıntıların  aşması , daha temkinli daha pozitif yönden olumlu yönden çözümlere kavuşması, kadersel güzel değişimlere kavuşmaları için birbirlerini olumlu yönden desteklemek için olumsuz enerjilerden kurtulmak için Kenzü’l aşk duasını, inşirah suresini günde yedi kez sabah akşam okumaları iyi olur.

 Ateş ve Ateş Elementlerinin Uyumu

Ateş ve Ateş  kolay ve sık aşık olur ve çabuk bıkarlar. Aşktan yoksun bir hayat ateş grupları için iç karartıcı olur. Ateş  ve ateş birleşimi cinsel açıdan heyecan verici olabilir, çünkü ikisi de güçlü ve yaratıcı bir yaklaşımı paylaşırlar. Ani etkilenmeler de sonucunda kıskançlıklar, kuşkular ilişkiyi kırabilir incitebilir üzebilir ve sonucunda ayrılıklar söz konusu olabilir. Bu süreç içerisinde ateş ve ateş bir araya geldiğinde biri  daha duyarlı daha temkinli daha sessiz ve pozitif olursa bir birlerini destekleyebilirler.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder