, ,

Ocak ayı enerjisini şubat ayına taşıyor


Ocak ayı  enerjisini şubat ayına taşıyor



 Ocak ayı  enerjisini şubat ayına taşımaktadır.

Şubat ayı ayrılık ayıdır, bu ayda bol bol dua etmemiz gerekiyor. Şubat ayında özellikle  öfke kin nefret fesat düşüncelerden uzak durmamız gerekiyor. Olumlu ılımlı düşünürsek, ilişkilerimizde ve işlerimizde Allah’ın sonsuz kudretine ulaşırız.

 Bu ayda bol bol salavat edelim, kendimizle iç dünyamızda barışık olalım. Mart ayının ilk 15 gününde de bol bol dua edelim. İç dünyamızla barışık ve geçmişe ait problemlerimiz varsa çözümlere odaklana biliriz. Mart ayı ilişkilerimizde özellikle sert tepkiler yaratabilir. Bu sert tepkilere karşı  aile ilişkileri aile içerisinde olumsuz enerjileri tamamen düzene kavuşturmak için, iç dünyanızda kendinizle barışık olmak, sakin ve pozitif yaklaşmanız gerekir.

Mart ayı  özellikle iş ve ticaret konularında   bolluk bereketi anlatan bir aydır. Mart ayında sağlığımız  konusunda daha dikkatli olmamız gerekiyor.  Mart ayının etkilenen elementi  özellikle su grupları (yengeç, akrep, balık )olacaktır .

 Mart ayinin etkisine giren harfler ise: J- L-N harfleri.

Özellikle ticari anlamda yeni girişimlerde daha dikkatli olmalılar.

S-L-K-D-N-O-I-D-K-U  bu harflerde özellikle ilişkilerinde daha dikkatli duyarlı sakin ve enerjileri pozitif olmaları gerekiyor. Aşırı öfke aşırı stres aşırı yorgunluk sağlıklarının da iş anlamlarında sıkıntılar yaşayabilirler, aman dikkat!

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder