, , ,

İsminizin baş harfinize göre karakter analizi S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z harfleri


İsminizin baş harfinize göre karakter analizi S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z harfleri


İsminizin baş harfinize göre karakter analizi S,Ş,T,U,Ü,V,Y,Z harfleri 

İsmi (S,Ş) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni hava yöneticisi Satürn. Güçlü üretken hayalci sevilen. Mücadeleden asla çekinmezler, üretken bir yapıya sahiptir. Sıcakkanlı ve enerjiktir. Yaptıkları işle ilgili tanınmak ve adından söz ettirmek isterler .Aşk hayatında aldatılmaktan korkarlar, duygusal oldukları için çabuk kanabilirler. Ani tepkiler vermekten kaçınmazlar.

İsmi (T) harfi ile başlayanlar;


Gezegeni su yöneticisi Neptün. Hayalperest tembel, yeni tanıdıkları insanlar tarafından soğuk gibi algılansalar da şefkatli ve esprili yönleri zamanla ortaya çıkar. Neptün gezegeni tarafından yönetildiği için hayal güçleri çok gelişmiştir. İlişkide güven verirler maneviyatları çok gelişmiştir hassas bir Karaktere sahiptirler.

İsmi (U,Ü) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni ateş yöneticisi Jüpiter. Temkinli ertelemeci ,şanslı. Jüpiter gezegeni tarafından yönetildiği için hayatlarının her alanında şanslıdır. İkili ilişkilerinde tutkulu ve aşk dolu olurlar. Kim ne derse desin her dayım kendi iç sezgilerine güvenirler. İş konusunda elinden geleni yaparlar fakat hedeflerine ulaşma konusunda sorun yaşarlar. Aile içinde uyumlu ve  sevecen bir bireydirler.

İsmi (V) harfi ile başlayanlar;

Gezegeni toprak yöneticisi Uranüs. Devrimci, asi farklı. Uranüs gezegeni tarafından yönetildiklerinden verdikleri karardan her an dönebilir ve bu durum etrafındaki insanlar tarafından tuhaf karşılanabilir. Düşüncelerini öne çıkarmaktan çekinmezler ve sosyal çevreleri geniştir. Baskı altında olmaktan nefret ederler, hayatın her köşesinde çözüm odaklıdırlar.

İsmi (Y) harfi ile başlayanlar;


Gezegeni hava güneş.  Yöneticisi Merkür, ateş değişken su Satürn. Gururlu, başına buyruk depresif. Kısıtlanmaya asla gelemezler ,gizemli bir yapıya sahiptir. Özellikle karşı cinsin dikkatini çekmek konusunda oldukça başarılı olurlar . Hafızaları kuvvetlidir, depresif yönleri gün içerisinde çok sık ortaya çıkar .Özellikle kadınlar, görsel olarak bakımlı ve gösterişli olurlar. Sağlıklı bir bünyeye sahiptir.

İsmi (Z) harfi ile başlayanlar;


Gezegeni toprak, yöneticisi Neptün . Araştırmacı, zeki, fedakar. Tutkulu ilişki yaşamaktan asla çekinmezler, ilişkide ne kadar acı çekse de vazgeçmezler. Maneviyatı çok gelişmiştir ve inançlıdır Neptün etkisinde oldukları için naif ve kibar bir yapıya sahip değiller. Hayal kurmayı çok severler. Sosyal çevresinde samimi ve güvenilir bir karakterdir. Daha önce belirttiğim gibi sadece baş harfi ile değil son harf ikinci isim ve doğum tarihinizle birlikte kişilik analizi yaptırmak hem daha detaylı cevap verecek hem de geleceğinizde sizi neler beklediğini ve hangi olay karşısında nasıl hareket etmeniz gerektiğini cevap verecektir. Biz sadece isminizin baş harfi ile size bildirdik, çünkü sadece isim analizlerinde en büyük etken baş harftir. İkinci isim ve soyadı ise önümüzdeki engelleri ya da fırsatları bize getiren küçük bir detaydır.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder