, ,

İsimlerimizdeki harflerin, yaşamımızda vereceğimiz kararlara etkisi var mıdır?

 

İsimlerimizdeki  harflerin, yaşamımızda vereceğimiz kararlara  etkisi var mıdır?


İsimlerimiz ve soyadımız  yaşamımızda her şeyi etkilemektedir.

İsimlerimiz kaderimizde bizlere verilen bir yol haritasının pusulasıdır.

İsimlerimizdeki her harf evrene ve gezegenlere birer titreşimi gönderir. Gezegenlerinde doğum haritamızdaki  rakamlara etkileri vardır.

İsimlerimizdeki harfler,  yaşamımızda vereceğimiz kararları harekete geçirmektedir.

Her harf içimizdeki ruhsal bedende ve nefsimizde belirli bir noktada titreşime geçer, bu yüzden  kaderimizde geleceğe doğru işaretleri göstermektedir.

Bir harfin işareti, en az iki ay insanın karakter özelliklerini ve yapısını düşüncelerini etkiliyor. İş alanınızda, yeni başlangıçlarınızda veya bir şeylere karar vereceğiniz zaman, isminizdeki harfler hemen titreşim haline geçer.

Örnek olarak Ayşe ismini ele alalım. Son harfi Ş harfiyle  titreşime geçiyor. Ayşe’nin vereceği kararlarda tamamen etkisini alıyor. Bu kararlar olumlu yönde yada olumsuz yönde mi ona göre  etkiye giriyor. Ayşe, olumsuz düşüncelere girdiği zaman,  harfi hemen olumsuz etki de harekete geçiyor ve dönüşü olmayan sebepler önüne çıkarabiliyor. Ayşe olumlu düşündüğü zaman son harfi tamamen olumlu yönde muhteşem kapıları da açabiliyor. Ayşe’nin durağın enerjisi dört ayda bir, 2. ay  ve son olarak 5.ayın içerisinde olumlu etkilere işaret gösterir.  Unutmayın ki tüm gezegenler Ayşe isimlerini çok etkiler.

Rakamlar ve sayılar isimlerimizde de barındırmakta ve eşleşmektedir. Bu yüzden her harfin  6 ay içerisinde olumlu olumsuz etkileri bedenimizi ve ruhumuzu etkiliyor.

Kur’an-ı Kerim Allah’ın kutsal kitabında, insan oğlunun isimlerinin her harfi hadislerde ve Allah’ın 99 isminde geçmektedir .

Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem çocuklarınıza isim verirken dikkatli olun demiştir. Mahşerde  anne babamızın ve kendi ismimiz ile çağrılacağımız hadislerde belirtilmiştir.

 Kur’an-ı Kerim de geçen  harfleri incelediğimizde, elif lam mim’nun  ismini kullananlar  bunun etkilerini görmekte ve almaktadır .Çünkü manevi değerleri yüksektir, açılımları muhteşemdir.

 Kur’an-ı Kerimdeki harfler titreşime geçer ve olumsuz yönden de etkisini gösterebilir.

Yani Kur'anda geçen her isimi çocuğa koymak şart değildir. Güzel anlamlı manevi akışa kavuşmak için peygamberlerin isimlerini çocuklara konmuştur. Bu  isimler çok önemlidir, ecdatlarımızın ismini çocuklarımıza verirken çok dikkatli verilmesi lazım .

Mesela; Ahmet ,Mahmut, Osman, Hasan, Ali, Hamza, Ömer ,Yusuf, İbrahim bu isimleri kullanan kişiler özellikle maddi ve manevi zorluklar sıkıntılar yaşamaması gerekiyor.

Olumsuz yönden, negatif duyguları yüksek, fesat, hak hukuk adaletsiz davranıp vicdansız olanlar bu isimleri taşıyorsa, isimler negatif  nefsi yönden harekete geçer ve huzursuz tatsız olumsuz  büyük sıkıntılar yaşatabilir. Hem bu dünya üzerinde, hem Allah’ın karşısında huzuruna çıkıldığında bu isimlerin çok tedbirli olması gerekir .  Her zaman dediğim gibi, isminizin güzelliğinin, bilincine farkındalığına varmanız önemlidir.

Her ismin rakam sayısı  var demiştim. Özellikle 1:2:3:4 :5:6:7:8:9:10:11:12:: bu rakamlarda Merkür, Satürün,Uranüs, Neptün ,Venüs ve  Ay   tarafından çok büyük etki altında kalabiliyor. Birinci, ikinci, üçüncü,dördüncü ayda doğanlar, bu gezegenlerin etkisinin altında kalabiliyor. Bu gezegenler kilit noktası aylara denk geldiğinde ve birinci,ikinci ,üçüncü,dördüncü eve denk gelip, kendi burcuyla eşleştiği zaman, dolunay zamanında özellikle maddi ve manevi sıkışmalar yaşayabilir.

Dolunay zamanında  bir çok enerjinin etkileşimiyle harfler hareket geçer.


Her zaman söylüyorum insanoğlu ne istediğini iyi bilmesi gerekiyor. Kendi benliğini, kendi yolunu ismiyle yaşayacak, ismindeki harfler bağlantıda olacaktır.

Bize verilen isimlerimiz birer ateşten gömlektir, diğer taraftan da olumlu ve güzel içimizi sıcak tutar ve kendi iç ruhumuzu  simgeler. Yani isimlerimizdeki harfler, hayatımızda yaşayacaklarımıza birer anahtar kelimedir.

İsminizi güzel yaşayın, isminizle güzel anılın.  İsminizle şan şöhretinize bereketinize kavuşun.

Bazı isimler anında şanına şöhretine bolluk bereket kavuşabiliyor, bazı isimlerde zorluklarla imtihanı tutulup kendi mücadelesiyle açabiliyor. En mükemmel olan kendisi ismi ile mücadele vermesidir.

Dünya evren bize verilen bir ödüldür, isminiz gezegenlerin zil sesidir . İsimleriniz Allah katında bir güçtür, isminizin gücünü bilin .

Kendi yaşam alanınızı ,bu dünyada var oluşunuza, isminizle şükredin .

Sevgiler

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: