Adınız sadece isimden ibaret değildir.

Adınız sadece isimden ibaret değildir.


Adınız sadece isimden ibaret değildir.

Kendin için ne yapmak istiyorsun?

Kendini değersiz kılıp, tüm varlığını hiçe sayıp, hayata küserek ruhunu yaşama sevincini kilitleyip öylece izlemek mi?

Kendine acımayı bırak, tekrar gücünü cesaretini toplayıp hayata karşı dimdik ayağa kalkmak için ne bekliyorsun?

Kendin için, ailen sevdiklerin için sevgi şefkat ve merhamet duygularıyla elinden ne geliyorsa yapmalısın.  Bu dünyada ,birlik beraberlik için gerekli olan sadece sevgi ve şefkat.

En güzel nimet, aile değerleri ,birlik olmak sahip olduklarına şükredip sevgiyle sahip çıkmak. Anne ve babalar,  çocuklarınıza öfkeyi öğretmeyin. Çocuklarınız sizlerin hayal ettiği gibi değil yetiştirdiğiniz gibi karaktere sahip olurlar.

Evlatlarınızı Allah sevgisi onun kelamıyla yetiştirin.

Ayşe olmak zordur, Fatma olmak  Hatice olmak daha da zordur. Ali olmak ilim ister, Hamza olmak güç ister gücünü aktarır çünkü, Ömer cömertlik ister, zenginlik aktarır başarı ister. Yusuf saf temiz manevi bağlantı ister. Meryem iffetli temiz kadın, imtihan süresince sabır ister.

Elif açılım, huzur ister, öğreticidir. Eyüp sabır azim, aile dost çevreyle imtihandan geçer. Sonunu ise huzur yolu belirler. Sadık güç ister.

Görüyorsunuz her harf sizleri temsil eder. Hayat yolunda iyi kötü vereceğiniz kararları temsil eder.

İsimleriniz sizde saklı birer hazinedir, kendi hazinenizi keşfedin. İsminizle bağlantı kurun. İsminizdeki harflere izin verin manevi anlamlarıyla bağlantı kurup yolunuza ışık tutmalarını sağlayın. Kendi yolunuzu nefsinizle aydınlatın, harfler size ayettir.

Zor deme, pes etme. İye odaklanarak yoluna devam etmek senin elinde. Hayatı boş verme, eninde sonunda her harf haksızlığa karşı sizi destekler. Her harf vereceğiniz kararları destekler.

Çok kötü deme, çok kötüyüm deme her olumsuzlukta isminizdeki harfler titreşime geçer neyi düşünüyorsanız onu önünüze getirir.

İyiyi istemek, yaptıklarınızda sonunu güzel bitirerek hak yerini bulmasına kapı açmaktır.

İsimler haktır boynunuzda bir fermandır. İsimler hakkın belirlediği bir yoldur ve isminiz soyadınız sizin künyenizdir.    İsminizdeki her harfler sizin vereceğiniz kararların sonucunu tamamlar.

Bu evrende çisimler isimlerle hareket eder, her cismin isimleri vardır. Evren isimleri temsil eder, iyi düşünüp iyiye odaklanıp yolumuzu belirler. İsimlerimiz bu hayatta emeklemek yürümek ve koşmaktır. İsminizle mutlu huzurlu bir yaşam, merhamete iyiye işaret eder.

İsimlerin anlamı bir çok ayetlerde ve hadislerde belli bir noktada anlatılmış, bu zamana kadar bizlere ulaşmıştır.

İsminize  şükredip yolunuza ışık tutabilirsiniz.

İsimler belirli bir zamanlarda kendini kitler, kimi zaman aylar yıllar zaman alır, kimi zaman ani açılım ani ilerlemeyle harekete geçer . Önemli olan isimlerdeki gücün farkındalığa varıp pes etmemek.

     İsimlerinizle tartışmayın, isminizle kendinizle empati yolunu kurun. İsminiz sizin nefsinizle yarışır,  nefsinizle harekete geçer .

İsminizle bağışlanmayı öğrenin, isminizle boğuşmayı  bırakın. İsminizle soyadınız künyenizle yarışa geçinizde iye odaklanıp kazanma şansını verir. isminiz anne karnında birinci evrede, dünyaya geldiğiniz anda ikinci evrede, Allah katına çıktığınızda üçüncü evresini tamamlar.

İsimleriniz ölümsüzdür, beden yok olur, ruh yok olur ama isminiz yaşar. İşte zorlu uzun bir yol, tabiki yarışı kazanmak güzel anılmak sizin elinizde.

İsminiz nefsinizle birleşik yapışık kardeştir .Hayat yolculuğunuzda seçiminizi iyi düşünüp iyi karar vererek hareket edin.

Sarf ettiğiniz her söz ,her kelime size ait, isminizde size ait .Sonsuza kadar iyi taşıyın. Nesliniz isminizi taşır, en önemlisi isimlerin gizlisi saklısı yoktur .Tek başına değildir, saati saati sizin vereceğiniz kararları temsil eder ve onaylar. Doğum tarihlerinizdeki rakamlar isminize uyarı verip zamanı kısıtlar zamanı uzatır. Hayat tekamülden ötürüdür, isimlerinizden emin olun. Tüm güzellikler isminizde saklı, ismi azam duasında saklı  olan bir gizlilik gibi. İsminizdeki saklı her şey sizi destekler, hayat boş değil doludur . Hayata boş veren insan en aciz insandır. Hayata isminizle tutunun, isminizle hayata tutunup kendi yolunuzu bulabilirsiniz. İsminiz sizin geleceğinizdir, isminizle kazanın isminizle kaybetmeyin. İsminizle yaşayın.

Share:

1 yorum:

  1. İsimler geçmişte bilmiyorduk neler getire bileceğim oğlum Sercan büyükbaş 03 14 1990 Melike hanim doksandokuz ise giriyor en fazla ongun calisiyor ya birine kiziyo öyle böyle işten çıkıyor evde huzur yok iki çocuğu var artık benimde gücüm kalmadı bu yaşta hizmetçilik yapıyor çocuk bakıyorum baktım çocuklar ne güzel yerlerde benimkiler hala yerinde sayıyor demeki isimlerin yanış oluyor

    YanıtlaSil