, ,

11 Şubat da gerçekleşecek yeni aya hazır mıyız?


11 Şubat da gerçekleşecek  yeniaya hazır mıyız?


11 Şubat da gerçekleşecek  yeni aya hazır mıyız?  

11 şubattaki yeni ay da düşüncelerimizin güzel niyetlerimizin bizlerin hayrımıza gelişmesi için  niyet ediyoruz.

Yeni ay insanın kendini, düşüncelerini,  fikirlerini yapmak isteklerini, özgürce, kendinden emin bir şekilde ortaya koyma arzu ve istekli bir ay. Yeni ayda   Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Jüpiter ve Satürn Mars  ilerlediği için gözünüz korkmasın. Pes etmek yok, biz bu dünyanın halife kullarıyız onun için nefisimizin sabrımızın önüne geçmesine izin vermemeye özen gösterelim. 11 şubatta  bir yeni ay bizleri karşılıyor. Yeni aya doğru yavaş yavaş ilerlerken, yeni fikirler yeni açılımlar yeni kararlar verebilir alabiliriz. Özellikle bu yeni ayda ve gezegenlerin açılımıyla bizlere yeni fırsatlar sunacaktır . Uzun süredir evliliğe karar veremeyenler ve uzun süredir birliktelik sürdürenler  için ani kararlar ala bilir ve evlilik düşünebilirler. Kötümser tarafına bakıldığında veya partneriyle uzun süredir olumsuz ve uyumsuzluk içinde olup pamuk ipliğine bağlı ilişkilerde ani kararlar alınıp ayrıla bilir, birlikteliklerine son noktayı koya bilirler. İlişkiden yana şansı olmayanlar, sürekli çelişkiler içinde olanlar, sevgisini tek taraflı yürütenler, değişim sürecine girebilirler. Bu zamana kadar görmediği ilgi alakayı göre bilirler .  Sürekli inişli çıkışlı olan ilişkilerde, düşünceleri duyguları karışık olan kişiler için net bir karar verme süreci değil bunu belirtmek isterim.   Ancak bunun baskı ile zorlanılarak mecbur bırakılarak ilişkiyi askıya alarak ve yaptırılmaya çalışılması karşıki tarafın hoşuna gitmez. Geri dönülmeyen bir baskı akışı olur, düzeleceği varsa da düzelmez. 

  Yeni ay zamanları hepimizin bilgi sahibi olmak gerekir, bilgili insanlarla fikir alış verişinde bulunalım. Kendiniz için her şeyin hayrınıza gelişeceği niyetlerde bulunun. Bu süreçte sorunlu bir ilişkiniz varsa, canınız yanıyorsa, sevgi şefkat göremiyorsanız, hiç bir karşılık alamıyorsanız ,sizin hayrınıza olması için bırakın gitmek isteyeni gönderin. Sonsuza kadar acı çekmeyin, çektirmeyin. Zorla güzellik olmaz. Şubat ayı çok hareketli geçecektir. Şubat ayının ilk yeniayı tüm gezegenlerin etkilerini tüm burçlar iyi kötü etkisi içine alacak. İyi olan, kendisi için hayır isteyenler, huzur mutluluk isteyenler, manevi açılımlarda olanlar, çoklu enerjisini göreceklerdir. Yeni ay,  yeniliklerde bulunmak, yazmak, öğrenmek kendisini geliştirmek, geçmişinden ders çıkarıp yoluna devam etmek, tüm engellere karşı şükretmek, şükrün nimetini bilmek, tevekkül etmek ayıdır. Şubat ayının ilk yeniayında , basın toplantılarında konuşmak, basın-yayın sosyal iletişim halinde olanla, bir nevi artısı eksisi hatalar yapıp özürler havada uçacak, aman aman dikkat edelim. Devlet kamu görevlisi olanlar, bu işlerde çalışanlar ,evrak dosya kayıpları, bilgisayar hataları, sorun üstünde sorunlar yaşayabilirler. Gezegenlerin etkisi çok uyarıcı olacaktır. Pür dikkat işinde sağlam, dürüst kişiler bu yeniayla birlikte sıyrıla bilirler. Yeni işe baş vuranlar ,uzun zamandır iş bekleyenler ,yeniayın enerjisiyle birlikte iş fırsatı yakalayabilirler. Uzun süreli iş başlangıcı yapabilirler. Çalıştığı iş yerinde mutlu olmayanlar , yeni bir işte çalışmak, yeni tercihlerde bulunmak yönünde aktif kararlar verme zamanıdır. Yeniayın oluştuğu günkü görünümler de bunun işaretçisidir. Hepimizin içerisinde mutlak yüreğimizin derinlerinde bir şeyler uyanır, zorunluluklar sizi sıkar ve ne olursa olsun sıradan bir yaşam yerine, farklı bir şeyler yapmak isteği yükselir. Ancak ani ve düşünmeden verilecek kararların riskli yanları vardır. Bu yeni ayda ikili ilişkilerde sözlerimize kelimelerimize dikkat edelim. Kimsenin canı yanmasın, yakmayalım.

Sizler bu süreçte tecrübeli olmadığınız bir alanda söz sahibi olmaya çalışmayın.

İlişki, iş, çalışma hayatı, eğitim, farklı bir yerde hayat kurmak, özgür olmak arzunuz varsa, bunların mutlaka alt yapısının güçlü şekilde hazırlanması, ayarlanması gerekir. Karar vermeden önce her bir olasılığı gözden geçirmelisiniz. Bu dönem hırslarımız ön planda olacaktır, buda nefsin oyunu olabilir. Şeytanın görevi nefsimizledir, tam bu yeni ayda tohum atmasını bilir ve yine söylüyorum nefsini yenen her güzel işte muhteşem açılıma hazırdır. Sevgili arkadaşlar, mücadeleden kaçınmamalı, tercih yaptığınız konuda sabırlı olunmalıdır. Körü körüne bir şeylere atılmak, sonra sıkılıp vazgeçmek sizi yorabilir ve üzebilir.

Yeni ayda bunlara dikkat edin!

İş tercihlerinizi yaparken, dikkatli düşünmek, ne istediğinizi bilerek hareket etmek yerinde olur. Bir şeyleri fazla hassasiyet içinde ele almamalı, tutarlı olmalısınız. Kendinizle çelişmemelisiniz. Ben bu yolda ilerlemek istiyorum ve bu yolun gereği olan sorumluluklarıma sahip çıkıyorum demeniz, gerekiyor. Daha güçlü şekilde karar vermeniz ve kararlarınızı gözden geçirmeniz faydalı olur. Zaten Merkür gerileme hareketi de bu anlamda bir mola ve düşünme sürecidir. Gerçekçi ve uygulanması mümkün olan düşünceler hayaller kurmalıyız. Daha önce verilmiş kararlarımızı tekrar ele almalı, bir daha düşünmeliyiz. Bu yeniden bir şeyleri derlemek, toparlamak ve düzenlemek için etkili bir yeniay. Önümüzdeki bir aylık süreç, bizim için en doğru olanı karşımıza getirecektir.

Mutlu huzurlu sağlıklı ay geçirmeniz dileğiyle.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: