, ,

Mart ayı iç ruhumuza sesleniyor.


Mart ayı iç ruhumuza sesleniyor.Mart ayı iç ruhumuza sesleniyor.

Her cefanın bir ferahı vardır. Her acının bir sonu, her sıkıntının ardından bir aydınlık vardır.
Her yalnızlığın bir sonu vardır, önemli olan kendinle barışık olmandır. Kendinizi yalnız kimsesiz hissetmeyin, kendinize zaman ayırın ,kendinizi sevin, acımayın. Kendinizi sıkmayın, kendinize sarılın, aştığınız her zorluğun ardından gücünüzü hissedin. Kendinizi pozitif akıma bırakın, kendinizi umutsuz vaka gibi görmeyin.
Mart ayı bizlere, biraz hassasiyet ve duygusal benliğimizi hissetmemizi vurguluyor. İnsan olmak, affetmek, keşke demeden yaptığının daha iyisini yapabilmek için çaba sarf etmektir.
Affedebilmek, içimizdeki öfkeyi kızgınlığı, intikam arzusunu ve içinizdeki zindandan kurtulmak için önce kendinizi bağışlayın. Kendinizi özgür bırakın. Hayatınızın içinde lütfen kendinizi sıkıştırmayın. Size yapılanı Allah'a arz edin. Bu evreni tanımak benimsemek, var oluşumuza kucak açmak sizleri içsel huzura kavuşturur. Bu mart ayı biraz af etmekle ilgili, kendinizle kavga halindeyseniz bütün insanlarla da kavga halinde olursunuz. Kendinizle barışık olun. Geçmişi af edin, insan hata yapabiliyor. Hayat akıp gidiyor,bir saat sonra ne alacağınızı bilemezsiniz. Doğruyu yanlışı yaşayarak yaşatarak görürüz. Mart ayı af etme bağışlama ayı. İstemeden yanlışlıklar yapabiliriz bunun tekrarlanmaması için kendinizi sevin, kendinizi azat edin. Hataları fark edip bir daha yapmamak için kendinize söz verin. Size yapılan hataları bazen görmezden. Önemli bir ayın içindeyiz, yarınlarınızın güzel olması için kendinizi hazırlayın. Allah güzel düşünen kişileri mükâfatlandırır. Mart ayı sert rüzgârlı, hatta fırtınalı bir ay .
İyi düşünerek önce geçmişte size yapılanı af ederek ,sonra bunu kendinizi inandırarak atlata bilirsiniz. Bizler bu dünyada dikilen fidan bir ağacız, bırakın kökümüz çürümesin, olumlu güzel manevi enerjimizle sağlamlaşsın. Uçsuz bucaksız geleceğe kök salsın. Bizler ismimizle köklenelim ve sağlam meyvesinden beslenelim.
Mart ay af etme bağışlanma ve azat etme ayı. Kendimizi yenileme yeniliğe acık hissetme ayı.
Kalbinizdeki manevi kandillerinizi yakın ,o zaman kendi yolunuzu bulacaksınız . Mart ayı şifa ayı, sevgiyle içtenlikle oku. Nas, felak, ihlas, fatiha suya okuyun. 41 bir gün aç karnına sabahın ilk ışığıyla suya okuyun ve için.
Şifa sizlerin niyetinde gizlidir, isminizle güzel yaşayın.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder