, ,

Kulağın duyuyor, ağzın konuşuyor, kalbin doğruluyor mu ?

Kulağın duyuyor, ağzın konuşuyor, kalbin doğruluyor mu ?


Kulağın duyuyor, ağzın konuşuyor, kalbin doğruluyor mu ?

Gözlerin seni tastik ediyor mu ? Her şey görüldüğü gibi, duyduğunuz gibi olmaya bilir. Bazen gördükleriniz duyduklarımız bizi yanılta bilir, önemli olan kalpten duamızı desteklemek .

Kalbimizin iç derinliğine, saf güçle kendimize inanmak , her şeye iyi odaklanıp güzel olanı idrak etmektir. Bazen dualar ses vermeye bilir, yada geç olabilir . Her şey hayrımıza diyerek, bunun bilincinde olmalıyız. Öncelikle kendinize dürüst olmalı, yaptıklarımız iyimi kötümü , iç sesimizle analiz etmeliyiz. Her insanın mutlak bir yeteneği gücü, her insanın bir saklı sır dolu gizliliği vardır .

Hiç kimse bir sırının ortaya çıkmasını istemez, ama şunu unutmayalım ki Allah her yaptığımızı her anımızı her saniyemizi görevli meleklerinden an an bilir, haberdar olur.

Pişmanlık ,vicdan rahatsızlığı, yaptığından utanıp sıkılıp, tövbe ettiği sürece , bağışlanıp bağışlanmamak Allah ile kul arasındadır. Bizler yeter ki pişmanlıklarımızdan arınıp temizlenip yolumuzu güzel insanlarla devam etmeye çalışalım.

Hz. Musa, Firavun’un sarayında yaşamaya başlamıştır.

Hz. Musa büyüdükten sonra yanlışlıkla bir adamı öldürmüş ve bunun cezası olarak da Mısır’dan ayrılmak zorunda kalmıştır. Medyen’e giden Hz. Musa burada Şuayp peygamberin kızı ile tanışmış ve onunla evlenmiştir. Uzun yıllar boyunca Medyen’de kalan Hz. Musa, Firavun’un İsrailoğulları’na zulüm etmesi üzerine Tur Dağı’nda peygamberlikle görevlendirilmiştir. Yani bur dan şunu anlıyoruz ki kazayla olmuş bilerek bilinçli değil işte duaların sırrı isminizle sizi destekler. Her insanın ismi  kaderine yansır, harf harf en ince ayrıntıyı belirler.

Dualar isminizi destekliyor, dua ederken ağzınızdan çıkan dualarınıza dikkat edin. Dualar her bir kelimenizi destekliyor. Dua ederken hayrınıza oluşum yolları açacak dileklerde niyet edin.

Dua gününü ayı senesi isminize doğum tarihinize denk geldiği anda ışık hızıyla gerçekleşir. Şerre değil hayra dua edin. Allah taktiri ilahesi büyük diyerek aydınlanın.  Allah isminizin her harfini sizlere geleceğe doğru yansıtıyor, isminizdeki harfler sizin hayat devrinizdir.

Harfler her anı besler, öfkeyi kızgınlığı acımasız tarafınızı ön plana çıkardır. O yüzden de iye odaklanmak iyi düşünmek iyi adımlar atmak hepimiz için önemlidir. İsminiz soyadınız sizin kimliğinizdir, harfler olduğunuz yeri doğduğunuz şehri destekler. Harfler ikili ilişkilerinizi, arkadaş çevrenizi de destekler. Eşiniz, çocuklarınız anne baba isimleriyle iletişimi akışı sağlar. Kim olduğun kim olmak istediğiniz önemlidir, harfler almakla vermek arasında bir bir bağlantı kurar. Önemli olan harflerin hızlı geçişlerine tanık olmaktır, harfler lazer ışını gibi kimliğinize yansıyor.

İsminizi küçümsemeyin, isminizi yapacaklarınızla büyütün büyüyün genişleyin. Hiç kimse değersiz değildir, değerinizi bilin.

İsimleriniz yaşam hikayenizdir, kendi hikayenizi hayatınızı güzel kaderinize geleceğinize yazın. Kötü tarafınızı iyileştirin, düzeltin. İsminiz sizin yaptıklarınızı yapacaklarınızı destekler.

İsimler sabır ister, sabır nefsinizdir.

İsminiz bir mucize, her harf her kelime sizi isminizi destekler. Hicran, duygu ,özlem, kader ,kıymet, kelime harfler isimlerle sizi yüzleştirir. Tüm zamanınızı, enerjinizi yüksek iç bellinizle destekleyin. Siz kendiniz olmak, olumlu yönden kendinizi geliştirmek istiyorsanız, isminizde yaşama gücünü bulun. İsminizdeki harfler aldatılmaya gelmez, gerçeği yaşar. İsminiz deki harflerle yeniden doğuş yaşayın. İsminiz soyadınız parmak izinizdir.


Sevgiyle kalın.

Share:

1 yorum:

  1. Hiç ismimi sevmedim çünkü yansıtmıyor Güler ne gülmesi 8 yaşında. Beri ugrasiyom 57 yaşındayım hala ugrasiyom ugrasiyom

    YanıtlaSil