, ,

Duygularını zor ifade eden harfler

 

Duygularını zor ifade eden harfler


Kendimizle ve dünyayla kurduğumuz ilişki hakkında ismimiz ve soy ismimizdeki harfler bize çok şey söylerler.. Bazen sorunlarımızın habercisi harflerimizde saklı gizlidir. Bizlere  birer bir tılsım, bir mucize gibi yönümüzü bulmamıza yarayan pusulamızdır adeta.  Davranışlarımızı, kişiliğimizi, hal ve hareketlerimizi, duygularımızı etkiler. Harfler atacağımız adımlar konusunda  bizlere  birer rehberlik ederler. Bizi biz yapar insani duygularımıza bir ayna olurlar. Harfler hayatı yaşama enerjimizi hissetmemizi sağlarlar. Adımız ve soyadımız tüm benliğimize dokunur, buna ruhumuzla ve   duygularımızla eşlik ederiz. İsimlerimizdeki harfler içsel deneyimi bizlere yaşatır.

 Bedenimizde ruhumuzda manevi titreşimleri harflerde arayıp bulmak isteriz. Tıpkı gezegende olduğu gibi, harfler rakamlar ve sayılar eş değerdir. Somut bir genetik ortaya dökülür. Şimdi gelelim harflerdeki enerjiye.

 Örnek bir isim soy isimle bunu anlatmak istiyorum.

Arzu Demir Doğum 01.13.1977

 Bazen ağlayarak, dert yanar, bazen insanlara karşı gülerek iç fırtınasını bastırır. Bazen de içindeki  duyguları bastırıp kimselere açılamaz. Bazen yüzü asık, bazense aşırı neşeli olur.

Sinir sistemi zayıf,  el ve ayak  titremesi ,baş ağrısı ve mide problemi yaşar.  Sürekli dile getirmeyi, kendi kendine ağlamayı sever, zor dönemlerden geçer, acımasız taraflarıyla yüzleşir.  

Arzu, ismindeki ve soy ismindeki harflerinin vermiş olduğu titreşimler doğrultusunda kendini zor ifade eder.

Yukarıda da bahsettiğim gibi olumsuz kararsız duygu ve düşüncelerinden sıyrılıp pozitif yönde düşünce ve davranışlara yönelirse  çok daha başarılı olur. Hayata karşı daha iyi tutunur ,mucizevi gelişimler açılımlar yaşar. İsimlerimizdeki harfler bizlerin duygularını ve düşüncelerini harekete geçirir.

Her harf duygularımıza seslenir. Bir düşünün, sürekli bir arkadaşınıza sürekli çok hastayım, elim kolum tutmuyor, migrenim tuttu, depresyon içerisindeyim, kendimi iyi hissetmiyorum gibi  dert yanıp ağlarsanız, arkadaşınız ve çevrenizdeki insanlar şöyle düşünürler. Arzu çok hasta, iyi değil, çok kötü, dertli insan gibi söylemlerde bulunurlar.

Olumsuz düşünceleri siz onlara aktardınız onlarda sizin yansımanız sonucu sizin hakkınızda bunları düşündüler. Sonucunda dertler kapıyı çalar, harflerde bir birini kovalar.

Hep diyorum ya isminize yakışanı yaşayın, ama iyi yaşayın. Şunu da unutmayın her harf kötü değildir. Sadece belirli zamanda belirli günlerde durağan dönemine girip bir duraklama oluşur. Duygularımızı harfler yoklar ve harfler sizlerin enerjisinde yer alır. Var olan gizli saklı güçlerinizi ortaya çıkarır. 

Bizlerin yapması gereken kendimizi geliştirip ileriye hedeflerimize doğru mutlu ulaşabilmek ve hayatımızda güzel anlamlı değişimleri yakalayabilmemiz için ismimizdeki harfleri tanımalıyız.

Harfler  negatif yükü sevmez, o yüzden daima pozitif düşüncelerde olmaya çalışalım.


A :B :C :D E :G :F :L  DİKKAT etmesi gereken harfler .

Duygularınızı fark edin, kendinizi tanıyın. Anda kalabilmenin değerini bilmek, duygularınızı da fark etmenizdir. Ne istiyorum ve ne hissediyorum?

Duygularınızı ruhunuzda hissedebilmek için benzer soruları kendinize sorarak, duygularınızla pozitif düşünerek olumlu yapılar kurarak, pozitif düşüncelerin  önünü açabilirsiniz. Negatif düşünce akışını kesebilmek sizin elinizde.

Negatif düşüncelerle mücadele etmeyin, onlara izin verin ve arının .

Pozitif düşünce sizin düşmanınız değil. Pozitif manevi duygularınızı arka planda tutmayın, kendinizle   kavga etmeyin. Kendimi neden hep kötü hissediyorum diye kendi kendinize sürekli telkinde bulunmayın. Kendinizi hastalık hastası ilan etmeyin. 

 V :N:  M :A :D Y T :Ü :Ş :R :E   Her zaman iyi hissetmek zorunda değilsiniz. Bırakın duygularınızla kavga etmeyi. Enerjinizi size böyle hissettiren sorunları çözmeye harcamayı deneyin.

Duygularınızla empati kurun ,düşüncelerinizi keşfedin.

Duygularınızı  (çoğunlukla) çevrenizi mutlu  etmeye çapa sarf ederek harcamayın  Düşüncelerinizi kendinize eşlik etmesi için zaman tanıyın . Düşüncelerinizin ve zihninizin sizlere neler söylediğini duyun. Sizler bütününe hayrı olacak enerjilerde bulunun. Zihnimizden olumlu yönlerinizi ortaya çıkarın, geçmişler üzerine düşünmekten kaçının. Asıl ihtiyacınız olan şey hakkında olumlu yönde zihnimizi ilminizi bilginizi geliştirip aktarın.. Ne söylediğinizi bedenen ruhen hissedin duyun bu sizin  can simidi kurtarıcınız  olabilir.

Ne kadar çok olumsuz olaylarla yüzleşmiş olsanız da,  ne  olursa olsun büyük dertler acılar darbeler arkasında büyük birikmişlikler barındırır. Ne yaşadım, neler yaşıyorum, daha çok nelere ihmal ettim, ben kimim, bu yaşamımda ne kadar öz vericiyim,  olmak istediğim kişi için yeterince emek veriyor  muyum gibi sorularla boğuşup duruyorsunuz. Duygularınızın size ne kadar çok mesaj verdiğini unutmayın.Kendi pozitif duygularınızı kullanırsanız ,kendinizi daha net daha iyi duyacaksınız.

Evet iç sesimizi ve duygularımızın hayatımızı nasıl etkilediğini bir düşünün.

1: Duygularınız hayatınızı nasıl etkiliyor? Duygularınız nelere engel, nelerden kaçınmanıza sebep oluyor? 

Olumsuz duygularınızı azaltmak için  neler yapıyorsunuz?

Kendinizi işe yarar görüyor musunuz?

Harflerin vermiş olduğu   sorunlarımızı çözebilmek için harekete her yönden geçiriyor ihtiyacımız olan enerjiyi bizlere veriyor. 

Unutmamamız gereken en önemli şey, hayatımızın bir negatif duygularımızdan arınmaya ve kurtulmaya çalışmak yaşamak istediğimiz hayat için mücadele etmeliyiz Duygularımızı sorun veya engel olarak görmemeye gayret etmeliyiz.

Her duygu bizlere bir ilaç şifadır, duygusuz insan yaşayan bir soğuk cesettir. Hiç bir duygu boş, işlem yapmaz. Yeter ki anlamaya çalışmaktan vazgeçmeyelim. İsminize göre yaşamı güzelleştirin, çirkinleştirmeyin. Çirkinden güzellik çıkarın, güzelden çirkine dönülmez, dönen varsa aklı melekesini kullanamaz hale gelmiştir.

Peygamber Efendimiz (sas.) buyuruyor:

Gerçekten zeki ve akıllı kişi, nefsinin kötü arzularına hâkim olup ahireti için çalışandır. Aciz kişi ise, heva ve heveslerinin kurbanı olup Allah’tan olmayacak şeyleri isteyendir. İşte Allah, size ayetlerini böyle açıklar; ki akıl erdiresiniz. 

(BAKARA SURESİ / 242)

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: