, , ,

Sürekli şikayet eden kendi içinde cebelleşen negatif harfler.

 

Sürekli şikayet eden kendi içinde cebelleşen negatif harfler.

Sürekli şikayet eden kendi içinde cebelleşen negatif harfler.

Bazen hepimizi şanssız olduğumuza inanır, hayattan yaşadıklarımızdan her şeyden şikayet ederiz.Aslında kendi şansımızı kendimiz yaratabilir, kendimize şans tanıya biliriz. Her zaman  şansımızın kötü gideceğine inanmaktansa, şeytanın bacağını kırmamız gerekir. Sık sık çevremize çok şanssızım, yaptığım her şey kötü gidiyor diyerek, şansımızı kendimiz kördüğüm yapa biliyor buna kendimizi inandırabiliyoruz.

Bu olumsuz düşünceyi  bilinç altına kitlersiniz adeta . Bunu kendimize yapmayalım,  bütün yaşam sürecimizde ve  hayatımızda her şeyden biraz vardır. Hepimizin yaşamında iyi anlarda ve kötü anlarda vardır. Şansınızın açılmasını gerçekten hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, cesur güçlü akıllı azimli kendine güvenmen kendini her noktada geliştirip ruhunu umutla sabırla tevekkül edip her zorluğu aşmaya gayret göstermelisiniz. Bunu başardığınız anda şans sizden yana olacaktır.

Sevdiğiniz istediğiniz işe odaklanıp yapmaya çalıştığınız sürece başarı şans sizden yana olacaktır.

 Baktın olumsuz oldu başaramadın, hemen pes etme  tekrar yeniden baştan başla. Olumlu bir tavır takının, yeniden yeniden başlayın. İsim analizlerimde şansım hiç yok diyen harfler önüme geldiğinde şaşırıyorum, bu harfler aslında çok hareketli güçlü azimli becerikli harflerdir ,sadece sabırsızlık dirençlerini düşürüyor.

Yaptığınız bir şeyi acelece oldu bittiye getirme  enerjisinden sonra istekleri oluyor derken, ani tıkanmalar yaşıyabiliyorlar.

Bu güne kadar incelediğim  harfler   Y J İ Ö Ü D Ğ G H  kendinize GÜVENİN yeni girişim başlangıçlarından  korkmayın, negatif düşüncelerinizden arının kurtulun ve yaptığınız hataları gözünüzde çok büyütmeyin. Kendi  kendinize işkence etmeyi bırakın. Gerçekten kendinize bir şans verin. Olmayacak, başaramayacağım diyerek, hayat karşısında takındığınız  tavra  odaklanmayın.

Kendi içinde ikilem yaşayan harfler: isminizin içinde ve soy isminizin ilk baş harfi? T I O H C Z R Ç Ö F E N P  

Negatif olmayın Pozitif olun

Hayatınızda güzel şeylerin olacağına inanırsanız, kendinize güvenirseniz her şey yolunda gidecek. Yeni başlangıçlara açık, akışa bırakın kendinizi, o zaman iyi olacaktır. Ve Her şeyin maddi manevi yolunda gideceğine inanın ya da olumsuz yaşananların  bir imtihan süreci olduğunu düşünün. Siz bunu kabullendiğiniz sürece daha iyi olacak. Pozitif tarafınızı geliştirirseniz, şansınızın açılacağına emin olun  kendinizi olumlu yönden destekleye bilir ve  görebilirsiniz.

Başınıza ne gelirse gelsin bir ders çıkarıp ,gelen kötü şeyleri iyi kabullenip tevekkül ederek aşmaya çalışın. 

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder