,

2021 yılı hangi doğum tarihlerini uyarıyor.

2021 yılı hangi doğum tarihlerini uyarıyor.



Şimdi doğum haritamızın yılı bizleri uyarıyor.

Kimimiz akıllanacağız, kimimiz olduğumuz yerde kalacağız. Kimilerimiz bize verilen güzelliklerin enerjisini kabullenip, doğru olumlu adımlar atacağız. Kimilerimiz vicdan hesabına tutulacağız, kimilerimizde manevi duygular arayışında olacağız.
Daha saymakla bitmez, açıkçası doğru insan kimliğinin işareti diye biliriz.
2020 son dönem, ben buna bitiş yani ölüm vakti diyorum. Korkutucu gelmesin , sadece kötülükleri kalbimizden atıp toprağa gömüp yeni başlangıçlar için diyorum. Bizleri Satürn birçok kez uyardı ve hâlâ uyarıyor.


Peki Satürn ne yapar?


Satürn'ü tek kelimeyle anlatmam gerekirse “Satürn insanı adam eder.” Ya ne güzel değil mi ? Adam eder tabii ki adam olana geçer bu sözlerim. Adam olmak, adam gibi yaşamak. Bu bir karmanın enerjisi. Evrenin efendisi Satürn olunca, bizleri sınav eder, başarana kadar bizlere acı verir çekidüzen verir ve durur. Bu sınavı geçmek için ecel terleri dökeriz. Özetle biz bu süreci tamamladık diye bakmayın. Satürn hayatımızdan hiç eksilmez, aksine büyür büyütür ta ki iyi olana kadar.
2021 i aşma sınavları, daha doğrusu sorunlarımızı çözme sınavlarına 3 ay önceden girdik.
Satürn'ün etkilerini genel olarak şöyle anlatabilirim sizlere;
Satürn’ün bulunduğu yer, kişinin kendini bulma kendisini tamamlamaya zorlandığı alanı gösterir. Yani, kişinin kendisini tamamlama yolunda artısı ve eksiği olanı gösterir. Yani olgunlaşması için elinden geleni yapar. Gerektiği zaman acınla sana teselli ikram eder, gerektiğinde seni en acımasız alanda kendi duygularınla kendi silahınla vurur. Ne kötü değil mi, yani manevi akışınız yoksa vay halimize diye bilirim. Güç kuvvet azim sabır pişmek önemlidir ve bu özellikleri anlatır. Bunu başardığınız zaman eksiğini giderdiği anda, ilerlemeye başlar.
Doğum haritanıza Satürn’ün bir de denk geldiğinde ana nokta ya ulaştığında yaptığı açılar, hepsi disiplini kullanım tarzımızı ve kapasitemizi, yaşamımızda oluşturmak istediğimiz genel yapıyı, çatıyı ifade eder.
Gerek doğum haritasında gerekse boş bir alanda gezerken, bulunduğu ana noktaya geldiğinde kişinin sorumluluk ve sabır, disiplinle aşması gerektiği alanları gösterir. Çünkü o alanda ne tür bir eksiğimiz, hangi yönde olgunlaşmamış yanımız varsa ortaya çıkarır. Bilinç altında yatan çocuk ruhta kaldığımız, olgunlaşmadığımız yanlarımızı bize gösterir. Hayat derslerinin ve yüz yüze kalacağı sorunların türlerini gösterir. Bu alanlarda çok çalışma, sabır ve disiplin ve sorumluluk gerekecektir. Kendimizi tamamlayıp hayat yolunda ilerlemek ve mutlu olmak için.
Ayrıca bulunduğu pozisyon kişinin nasıl statü ve tanınma aradığını, uzun süreli başarı elde etmek istediği alanı simgeler. Kolay elde edilmeyen zaferlerin alanıdır. Zaman ve emek ister.
Öte yandan en zor kabul ettiğimiz alandır da. İlgili alanda sorumluluktan kaçar, emek vermezsek ömrümüz boyunca ayağımıza dolanır durur.

Taşın altına elimizi koyma zamanı hadi geç kalmadınız, kimler mi?

1967/1956/1978/1971/1977/1976/1995/1990/1973/1988/1991/1983/1984/ kendinizle barışık olun, sizleri satürn çok çok yokluyor .
2021 sizler çok maddi manevi kendi yolunuzu bulmanız için uyarılıyorsunuz. Tabii ki net, olumlu olmanız gerekiyor. Kendinizi olumsuz , olmayacak hayallere kaptırmayın. Kısacası kendinizi lütfen kandırmayın. Biraz kendinize gelin, size iyi gelecek ılımlı, bilgili insanlarla ortak yolda ortak düşüncelerde alış verişte bulunmanızdan yanayım. Demir tavında dövülmezse paslanır değil mi?
Siz kalbinizin zikrinizin fikrinizin farkındalığına varın. Sizler kötü arkadaş kötü niyetli insanlarla beslenemezsiniz.
2021 iyilik güzellik, olumlu düşüncelere açık yılınız. Güzel yürek, güzel kalp, güzel ahlaklı olmak size güzel yolar sunacaktır.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: