, , , , ,

14 Aralık güneş tutulmasının bizlere etkisi ne olacak.




14 Aralık güneş tutulmasının bizlere etkisi ne olacak.


14 Aralık yeni ay ile birlikte ateş elementinde bir güneş tutulması yaşayacağız.

Ay’ın boşlukta olmasına yavaş yavaş yaklaşıyoruz . Şimdiden iç daralması huzursuzluk, duygularınızda dalgalanmalar, kendinizi boşlukta hissetmek, hiçbir yere sığamamak, sanki bir şey olacakmış gibi hislere kapılmak ve kötü bir şey duyacakmışsınız gibi ruhunuzun daraldığını hissediyoruz değil mi?

Geçmişte yapılmış hatalarla, kendinizle yüzleşmek , kendinizle barışık halde olmak, neredeydim nereye geldim gidiyorum diyebilme haftasındasınız.

Bundan sonrasına iyiye odaklanmak için çaba sarfetmeniz , anda kalarak gelecek güzel günleri hayal ederek pozitif düşünceyle güzellikleri çağırmak bu zor süreci olumlu atlatmanıza yardımcı olacaktır.

Ben hep şunu derim kendime; insanın kalbi kuş yuvasıdır, ara sıra kalbin penceresini açacaksın kötü vesveselerden arınacaksın. Kalbin kapısı nefistir, nefsinin kapısını güzel e iyiliğe aç, kötülere  gözünü kapat. Çünkü göz görür nefis harekete geçer .  Besle büyüt çoğal azal ve kararında kal .

Ay’ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş  işler zamanıdır sevgili okurlarım. Doğum haritanızda 1: den fazla  3-4-6-7-8-9-2-1-0-5 rakamı geçiyorsa aile iş aşk çocuk ilgi alanınıza giriyor ve haritanızda sizi harekete geçiriyor.  

Yeni hiçbir işe , projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun bir zaman dilimi değil.

Girişilen tüm yeni işler her türlü askıda ve havada kalır. Bir şeyin sonuçsuz kalması, sürüncemede kalması anlamına gelir. Bu dönem bir nevi duraklama dönemi gibidir.

Sanki her şey birden durur, işler yürümez, geçici bir tıkanıklık durumu oluşabilir. Bir şeylerin sonuçsuz kalması gibidir diye bilirim. Eğer somut sonuçlar elde etmek istediğiniz olumlu girişimleriniz var ise Ay’ın boşlukta olduğu bu dönemde manevi duygularınızla düşünüp iyi kararlar alıp ve güzel sonuçlar ulaşmak için her zorluğa karşı göğüs gerip isyan etmeden aşmanızdan yanayımdır. Kötü niyetlerden düşüncelerden kaçınmanız gerekmektedir. Şöyle düşünün, bir şeyin az yankı uyandırması ses getirmemesi gibidir. Bu yüzden ses getirmesini istediğiniz konular için Ayın boşlukta olduğu zamanlar harekete geçmek için biraz daha beklemeniz gereken dönemdir. Kendinizi olumlu yönden akışa bırakın, su aktığı yolu bulur. Negatif düşüncelerinizle yolunuzu tıkamayın, insan kırıla kırıla doğrulacaktır, doğru yolu bulacaktır.

Ayın boşlukta olduğu bu dönemde, normal rutinde devam ettiğiniz işleri devam ettirebilirsiniz, ama yeni işlere başlarken dikkatli olun, hatta başlamayın. Organize olmak zorlaşır, çok çabuk dağılabilir ana esas konulardan uzaklaşabilirsiniz. Elinizdeki işleri düzenleyin, tasnif edin, eksikleri tespit edin. Bu zamanlar uyku ile uyanıklık arasında gibidir ruh hali. Program yapacağım diye diretmeyin, hayatı biraz akışına bırakın. Bir şeyler illa olsun diye diretmeyin.. Aslında rahatlama ve gevşeme zamanıdır. Bu yüzden sizi rahatlatacak gevşetecek şeyler yapın. Bu süreçte özellikle manevi duygularınızı harekete geçire bilirsiniz.

Aralık ayında 14-16-20-25-30 tarihleri arasında rüyalarınıza odaklanın. Rüyalar bir uyarı verme sinyalidir, her an her şey değişe bilir.

Sağlıkla huzurla kalın sevgiler.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder