, , ,

Doğum yılınızın son rakamına göre 2021 de etkisi altına gireceğiniz enerjiler.



Doğum yılınızın son rakamına göre 2021 de etkisi altına gireceğiniz enerjiler.

 Ateş grupları; aslan, koç, yay

 Şükür ederek başlayalım .

2021 etkisindeki  doğum rakamı 1/ 7/4/ 6/5/ ile bitenler   aile evinize enerji verecek.

 Bu alandaki hayalleriniz, aşk ve güzellik gezegeni Venüs’ün etkisi ile tüm bu tutulmaların etkisi sizlere verimli olarak dönüyor.

 Geçmişteki tüm zorluklardan arınıp verimli bir seneye  merhaba diye bilirsiniz .

Toprak gurupları ;boğa, başak, oğlak

 Doğum rakamları 2/ 4/7/9/1 ile bitiyorsa  2021 sizlere yaşamınıza zerafet katacak.

Kendinizi geliştirip bilgi sahibi olma dönemine giriyorsunuz. Yazı yazmaya daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz . Venüs haritanızın bu alanına girerek her tür iletişiminize zarafet ve iyimserlik katacak. Bilgili insanlarla yolunuzu belirleyebilirsiniz, yenilik sizleri destekliyor .

Hava gurupları; ikizler, kova, terazi 

Doğum rakamlarınız 3/ 9/6/ bitiyorsa 

 2021 yılında para akışınız başlıyor, maddi gelir kaynağınız açılıyor.  Para durumunuzda bir iyileşme olabilir. Yeni projelere başlamak veya niyetlenmek isteyeceksiniz. Önümüzdeki altı ay boyunca maaşınıza zam istemek ya da ekstra para kazanmak için girişimlerinizde ideal bir dönemde olacaksınız.2021 aile iş kariyer yeni iş alanı iş kurma yeni bir başlangıçlar sizleri destekliyor.  

Su gurupları; balık, yengeç ,akrep

Doğum tarihlerinizde / 1/3/9/5/6/rakamları varsa 

2021 de güzel hissedeceksiniz.

Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için ideal bir dönemdesiniz. Dahası, güneş tutulmaları, 6 tutulma sizleri aile iş alanında çok zorladı. Bu zorlukları aşmaya çalışarak, iç dünyanızda ruhsal daralmalardan geçtiniz. 4 yıl boyunca azap çektiniz. 2021 le birlikte sizin yılınız başlıyor.

 Aşk ve güzellik gezegeni Venüs de burcunuza girerek kendinizi çok güzel ve iyi hissetmenizi sağlayıp destekleyecek.


Mars enerjisinden etkilenen harfler;

İsminiz baş harfi A D S H K Ş B V Z O Ö Ğ  ise

2020 aile arkadaş iş alanınızı etkiledi. 

Tek başınıza mücadele verdiniz ,eş dost sınavından geçtiniz, şimdi 2021 de  uzun uzun düşünmek isteyebilirsiniz. Ani aydınlanmalar yaşayabileceğinizden kendinize yeterince zaman vermeye çalışın. Pazartesi günü Ay günü, Salı ise Mars günü,her hafta başı sizi motive eden enerjiye odaklanın pozitif güne haftaya başlamayı  unutmayın. Haftanın verimi sizin enerjinize bağlıdır, size enerji getirecek. 2021 de  para sizin alanınıza giriyor .Şükredeceksiniz.

2021  Nisan ve Haziran ayında   maddi geliriniz gelişecek, sizi her alanda destekleyecektir .

Özel kişilerle tanışabilirsiniz, aşk gezegeni Venüs, etrafınızdaki kişilere daha yakın ve şefkatli olmanızı sağlayacak. Size yakın kişilerin varlığına şükredecek ve ait olma duygusu hissedeceksiniz. 2021 de şans kapıları size açılıyor.  

2021 in etkisinde kalan harflerin  rakamı

İsminiz 5 ve 4 sayısıyla bitiyorsa

Örnek:  Fatma 5 harf

 Ayşe 4 harf

Büyük planlar yapın. Kariyeriniz yükselişe geçebilir. Yönetici gezegeniniz Venüs haritanızın bu alanına girerek niyetlerinizin üzerine altın tozu serpiştirecek. Şimdi, her şeyi gerçekleştirmeniz mümkün olduğundan büyük planlar yapın.

İsminiz 3 ve 6 sayısıyla bitiyorsa

Örnek: Ali 3

Mehmet 6 

 2021 Umut ve dilekler ve yeniden başlangıçlar yapmanın yılı.

Kendinizi geliştirmek için okula başlayabilir yada ilgi alanınıza uygun bir eğitim alabilirsiniz. Tek başınıza iş kurmak ,aile içinde olumlu adımlar atmak,  hep merak ettiğiniz bir konuyu öğrenmek isteyebilirsiniz. Venüs, bu konudaki umut ve dileklerinizi sonuna kadar destekleyecek yıl enerjisini size açtı.

İsminiz ve soyadınızın toplamı  12 ise 

 2021 Yeni girişimlere niyetleneceksiniz. En iyi kalpli gezegenlerden Venüs hedeflerinizi desteklemeye başlayacak.

İsminiz ve soyadınızın toplamı 15 ise;

Minnet ve şefkat bekarlar için. 

İlişkilerinizde yeni bir döneme gireceksiniz. Nişanlanmaya evlenmeye aile kurmaya karar verebilir ya da bir iş ortaklığı için kontrat imzalayabilirsiniz. Aşk gezegeni Venüs her tür anlaşmayı taçlandıracak. Kalbiniz minnet ve şefkatle dolacak.

İsminiz ve soyadınızın toplamı 17 ise 

2021 İlişki zamanı

Mars sizi zamanında  destekledi, şimdi ilişkiler evinize girerek hayatınızın bu alanındaki gelişmelere enerji verecek. Bekârsanız bir arkadaşlık, ciddi bir ilişki içindeyseniz, partnerinizle daha fazla zaman geçirmeye can atacaksınız. Sevilip sayılacağınız bir yıl sizi bekliyor. Şans kapısı aralanıyor .

İsminiz ve soyadınızın toplamı 11/ 12/13/10  ise;

2021 de yeni projelere  başlama gücü .Şimdiden bu gücü kendinizde hissettiyseniz, harekete geçiniz.     

Güneş tutulmaları size maddi manevi çok güçlü enerjiler  yükledi .

 2021 de yeni projelere başlamayı düşünebilirsiniz. Bu alanı çocukları da yönettiğinden, ailenizi büyütmeyi düşünüyorsanız, hamile kalmak için ideal bir yıl.




Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder