, ,

Maymun gözünü açtı,uyanış zamanı başladı!


Maymun gözünü açtı,uyanış zamanı başladı!


Tarih boyunca insanlar isim koymaya çok önem vermişler ve konan isimlerin kişilerin hayatını etkileyeceğine inanmışlardır. Romalılar 'İsim Kaderdir' (Nomen est Omen) demişler ve buna çok inanmışlardır.

Hepimizin bildiği gibi ismimiz ve soyadımız doğduğumuz andan itibaren hayatımızı etkiliyor .

Hayatımızı olumlu olumsuz her alanda bedenen ruhen etkisinin altına alıyor. İsmin hem anlamı hem de içerisinde barındırdığı harflerin enerjileri, vermiş olduğu frekans etkisi, yaşamımız içerisinde yakınımızda olan aile arkadaş toplum içindeki etkisini gösteriyor.

Ateş gurubunda yay tutulması, ismimizdeki harflerde olduğu gibi, yeni ay da oluşan güneş tutulmasında da etkilerini şimdiden gösteriyor.. Bu süreçte duygularımız karışık, anlık daralma, ağlama isteği, sebebsiz evham, kendine acıma duygusunda artış, geçmişte olanlara takılıp kalma tekrar tekrar sorgulama, yorgun, bitkin hissetme, size yapılanları affedememe, sürekli sorgulama halleri gibi duyguları bir arada yaşıyor olabilirsiniz.

Tüm bu sıkıntılardan kafanızda sorgulayıp durduğunuz olaylardan kurtulmak temizlenmek arınmak isteriz.

Maymun gözünü açtı,uyanış zamanı başladı!

Bedenen, ruhen ,fiziken uyanış içindeyiz. İnsanlar artık takma kimliklerden sıyrılıp, aslına özüne dönmek, güzel olumlu bir hayata doğru yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçecektir.

İç sesinin güzelliğine ses veren, manevi duygularını harekete geçiren, kanı canı pahasına tüm engelleri aşar.

Şimdi geçmişe bir sünger çekerek yolumuza yeni ışıklar yakma , dualarımızla aydınlanma, kendimize yeni kapılar açma zamanı. Unutmayalım ki Allah mucizeleri kullarına bir anda yaşatır .

Öyleyse dua ederken, paldır küldür kısa yoldan camdan girmek değil, duanın kapısını, kalbin kapısını çalarak inanarak yapmalıyız.

Elbette ki kalbin kapısı zamanı geldi mi açılır. İşte bu güneş tutulmasında, Allah ismiyle tüm evreni harekete geçiyor. Allah izin vermeden hiç bir gezegen yerinden kıpırdamaz. Allah ismini ,isminizde harf harf ilme ilme taşıyor yaşıyorsunuz. İsimlerimiz bizlere verilen bir zırhtır, isminizin gölgesinde yaşamak değil ,isminizin aydınlığını yaşamak. Aslınızı bilmek önemlidir.

İsimlerde bazı yerlerde durağan enerjilerde tıkanmalar yaşanabilir. Kimilerimiz aile içinde çocuklarımızla, eşimizle, anne baba ilişkilerimizde, işimizde, arkadaş çevremizde, harflerin enerjisi bizlere zorluk sıkıntılar yaşatabilir. Bu kısa da sürebilir, uzun sürebilir. İşte tam bu noktada harflerin olumlu bir akışı sağlaması için '' İsmi azam duası'' sizlere ışık tutmaktadır.

Yaşanmış olduğumuz bu zorlu süreç üzerine oluşan güneş tutulmasının etkisi tam 12 yıl sürecek. Bu az değil, 12 yıl insan yaşamında çok önemli bir yer tutmaktadır. Bu süreçte tüm harfler etkisini gösteriyor ve isimlerimiz bu tutulmada psikolojimizi etkilemektedir.

İsminizde (A Ş I L K P M N B V Z H E R ) harfleri varsa; kişiliğimiz ve karakterimiz arasında kaçınılmaz yeni adımlar yeni umut ışıkları bu harflerle simgeleniyor .

Gelelim bilinçaltı enerjisinde tıkanıp kalan, kendi içinde soru işareti olan (V Ö Ç S Ü İ Ğ J ) harfleri bu bağı oluşuyor. Bu oluşun çevremizdeki insanlarla iletişiminiz, diğer insanlara verilen önem, kim için değerliyim soruları bilinçaltına mesaj olarak gidiyor. Unutmayalım ki her birimiz kendi markamızla yaşıyoruz. Ne kadar iyi markamız varsa o kadar iyi kendimiz için yüksek yaşam başarısına sahip oluruz.

2021 bizlere mucizevi bir yıla damgasını vurmasını diliyorum. Bu dünyada bir dikili taşım yok diyenler demeyin artık. Hz Davut'un yıldızı gündemi, Hz Musa tam 100 yıl sonra meşalesini Hz Davut'a devretti.

İlerlemek, yenilenmek , arınmak , doğru yolu bulmak , güzel konuşmak, kendimizi hak yolunda bulmak zamanıdır. Adaletsiz , yakıp yıkıp, hak hukuk tanımayanlar , nesli imtihana girecek. Yazık çoluğunu çocuğunu düşünmeden hareket edenlere. Bir tek kendi nefislerini düşünüp yazık ettiler.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: