, , , ,

21 Aralık 2020- Neler olacak ve Nar Ritüeli


21 Aralık 2020- Neler olacak ve Nar Ritüeli



21 Aralık
Neler olacak neler yaşanacak?
Şimdiden tutuşan tutuşana, neler oldu size niye korktuk.
Vicdanı rahatsız olanlar korkak olurlar ,vicdanı rahat olan korkmasın !
Bu dünyanın insanlık uyanışı diyebiliriz. Benim ilk aklıma gelen 571 peygamberimiz Hz Muhammed efendimiz kainata bu dünyaya geldiğinde, İsrail oğullarının etekleri tutuştu. Neden acaba bunu dedim anlayan anlamıştır. Yine de ben anlatayım, uzun zamandır bas bas bağırıyorum, deccaller dedim ve yahudiler masonlar rahipler çoluk çoğumuzu koruyalım kendimize gelelim dedim.. Hak hukuk adalet bilmeyenler, çalıp çırpanlar haksızlık edenler, yetim hakkı yiyenler iftira atanlar ,günahsızları suçlayıp kendileri el kol sallayarak gezenler . Devlet içinde adaletsizlik yapanlar ,rütbesine güvenip çalıp çırpanlar, rütbesi yüksek param var bana bir şey olmaz diyenler. Acımasızca can alanlar ,maneviyatı dille kullanıp, kalplerinde zerre maneviyatı olmayanlar. Başı ayrı vücudu ayrı oynayanlar ,dil ayrı dini apayrı konuşanlar. Vay hallerine, bu kişilerin başı yerden kalmayacaklardır. Sözüm meclisten dışarı ,üstüne alınan varsa yarası var demektir. Şimdi biliyorum, her kez bir bir ayaklandı.
Ne olacak? Ne olacağız?

Yediden yetmişe yenileneceğiz yada yeniden uyanmak için birileri bizleri dürtecek. 
Yediden yetmişe yenileneceğiz yada yeniden uyanmak için birileri bizleri dürtecek. Siz siz olun manevi ateşinizi hiç söndürmeyin, sizleri canlı yayınlarımda sürekli uyardım, hatta videolarımda dikkat ederseniz açıkça hep anlattım. Bu yıl çok dikkatli olalım, yolumuza çıkan her zorluğu aşmak için dua edelim.

Evrenin işaretleriyle başlayalım, Jüpiter ve Satürn'ün büyük kavuşumu diyoruz, 4 elementi 12 yıldız etkileri başlayacaktır. Doğum anımız bu yıl aktif olarak parlıyor, 
Evrenin işaretleriyle başlayalım, Jüpiter ve Satürn'ün büyük kavuşumu diyoruz, 4 elementi 12 yıldız etkileri başlayacaktır. Doğum anımız bu yıl aktif olarak parlıyor, kimilerimiz yenilecek kimilerimizde kazanacaktır . Bugün 0 derece Kova burcunda gerçek bir akım başlıyor! Hadi bir bismillah diyelim. 200 yıllık hava elementi dönemini başlatıyor. Sakla samanı gelsin zamanı, dolaysıyla her 20 yılda bir gerçekleşen bu döngü, 200 senede bir farklı enerjilerde ve elementlerde bir araya gelerek çok önemli olayları gerçekleştiriyor. 571 yılında Akrep burcunda Hz. Muhammed'imizin doğumu olmuştu ve 630 Hz. Muhammed'e vahiy gelişi 1226- 1246 İslam takviminin başlaması, 1289-1305 Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu örnek gösteriliyoruz. Su gruplarında şu demek oluyor ki gerçekleşen kavuşum büyük peygamberlerin doğumunu müjdeliyor. Yani yeniden doğuyoruz, yeniden tüm benliğimizle ruhumuzla. Sakin korkmadan, manevi gücümüzle bu kavuşuma hazırız. Ne gelirse haktan, güzellikler iyilikler dileyelim isteyelim. Kötü enerjileri Allah'a iletelim, biz güçlü sağlıklı bilinçli insanlarız. Allah Hz peygamberimize ,Cebrail ile vahi gönderdiğinde, oku dedi! O ben bilmem dedi, o oku dedi, ben bilmem dedi, yine tekrarladı korkma oku dedi, o da okudu. Biz de bol bol bol salavat çekelim, bildiğimiz tüm duaları okuyalım, tüm kötü enerjileri silelim.
Kalpten başlayalım, pazartesi günü salavat günü, yatsı ezana kadar bildiğiniz duaları okuyun.

Evinizin dış kapısının önüne bir tepsi içine; bir bardak tuz, 1 bardak şeker, bir bardak elma sirkesi
Evinizin dış kapısının önüne bir tepsi içine; bir bardak tuz, 1 bardak şeker, bir bardak elma sirkesi,bir nâr koyun. Evinin dış kapı önü müsait olmayanlar evin iç kapısında sağ köşeye koyabilirler. Tüm bu hazırladığımız malzemeler 2020 yılın sonuna kadar duracaktır .
2021/ yılın ilk girilen dakikalarında,tuzu evinize serpin, şeker ile istediğiniz tatlıyı yapın. Narı yeni yıla gireceğimiz gece 12 ye dakikalar kala bol bol salavat çekip, narı evinizin içinde bir beyaz bezle bir poşet içine sarıp kırın . Nâr tanelerinden ailece yiyebilirsiniz. Kalan nâr tanelerini kabuklarını ertesi gün akan suya yada denize döke bilirsiniz. Deniz olmayan yerde yaşıyorsanız toprağa gömebilirsiniz.

Sirkeyi sabahleyin ilk ışıkta bir parça ekmek batırıp aç karna yiyin. Geri kalan sirkeyi bir litre suya döküp evinizi silin, silerken bol bol dua edin. İsmi azam duaları okuyun, ve kapınızın dış tarafını küçük yapışkan kağıtta güzel niyetlerde isteklerde bulunarak ne istiyorsanız dile getirip yazın ve evin dış kapısına yapıştırın. Kapı dışına asamayanlar evin iç kapısına da asabilirler. Son olarak Cebrail asli sûretiyle geldi, okumasını istedi, onun Allah’ın elçisi, kendisinin de Cebrâil olduğunu söyledi. Ardından, Yaratan 
Sirkeyi sabahleyin ilk ışıkta bir parça ekmek batırıp aç karna yiyin. Geri kalan sirkeyi bir litre suya döküp evinizi silin, silerken bol bol dua edin. İsmi azam duaları okuyun, ve kapınızın dış tarafını küçük yapışkan kağıtta güzel niyetlerde isteklerde bulunarak ne istiyorsanız dile getirip yazın ve evin dış kapısına yapıştırın. Kapı dışına asamayanlar evin iç kapısına da asabilirler. Son olarak Cebrail asli sûretiyle geldi, okumasını istedi, onun Allah’ın elçisi, kendisinin de Cebrâil olduğunu söyledi. Ardından, Yaratan rabbinin adıyla oku manasındaki cümle ile başlayan Alak süresinin ilk beş ayeti ona tebliğ etti.
Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder