, ,

2021 de niyetlerimizin dileklerimizin gerçekleşmesi için,dua ya başlıyoruz

 

dua ya başlıyoruz

2021 de niyetlerimizin dileklerimizin gerçekleşmesi için,dua ya başlıyoruz

Hepimize 2021 ya mucib diyerek başlıyoruz ve hayatımızda olumlu muhteşem açılmasına niyet   ediyoruz.Hayrımıza gelişecek mucizeler diliyor, hayatımıza yaşam alanımıza çekiyoruz.

Önemli olan kendi iç sesinizi duamızı harekete geçirmektir. Artık hepimiz bilinçli olarak adım atmak istiyoruz. İçimizdeki araştırma geliştirme yönümüzü harekete akışa geçirmenin zamanı gelmiştir .      Bu güzel evren dünya sayıların gücü üzerinde kurulmuştur. Bütün sayıların başlangıcı 1’dir. 1, birliği  beraberliği maneviyatı ve tekliği temsil ediyor . 1, Kuran-ı Kerim’de Elif ile temsil edilir, başlangıçtır.

 Sayılar, astrolojide de kullanılan temel sistemdir. Arapların sayılarla harfleri eşleştirdiği bir ebcet hesabı bulunur. İbrani Kabala numeroloji sisteminde 1’den 22’ye kadar sayılar ve ibrani alfabesinde 22 harf bulunur. Her sayının bir anlamı ve etkisi vardır. İnsanın şükran manevi duygusunu ifade eder. 
Sayıların gücüne bakarmısınız.
Hazreti Muhammed'in doğum haritasının açılımı:571
 5 rakamı beş vakit namaz- 7  rakamı 7 gün arş dünya yaratıldı- 1 Kur'an dır, mucizenin doğuşu demektir.

Biz bu haftadan 2021 girmede başlıyoruz. Bu hafta içeceğiniz bir limonata, nar kompostosu hazırlayın  ve El-Mucîb esmasını 571 kere niyet edip üstüne okuyun. Bu esmayı 1 hafta boyunca  her gün okuyalım.
Manası '' El-Mücîb (c.c.) esmasının manası : Duaları kabul eden, istekleri yerine getiren, lütuf ve keremiyle veren, kullarının dualarını kabul edip istek ve dileklerini veren demektir. Tüm yönelenlerin dileklerine cevap veren''

Niyetimiz duamız  hemen içeceğimiz  suya yansır. Kısacası suya ne niyet yüklerseniz, size onu bir an önce sunar. Dünya gezegeni içinde düzen birlik beraberlik eşitlik anlatır. Evrendeki her şey bize sunulan bir nimettir. Suya şifalı sayınızı okuyun. Misal 35 yaşındasınız 35 kez şifa ayetini oku, sonra yukarda belirttim 571 kere  El-Mucîb esmasını oku niyet et. Sonra içerseniz size şifa verir. Çünkü sayılar harekete geçer ,hayalinize odaklanın iyilikle hayrınıza gelişecek niyetle isteyin. Kolay, kolay pes etmeyin. Bunun yan etkisi hafif olarak iç ateşle ter atmak şeklinde gösterebilir.Bu bir arınmaktır, bu bir işarettir .

Gün içerisinde çok kolay uygulayabilirsiniz. Gün içinde saatleri sayıyor, para harcıyor, sürekli hesap yaparak yaşıyoruz. Saatimiz dolmadan randevuyu kaçırmak istemeyiz değil mi?  Günler günleri kovalarken, takvimleri tüketiyoruz. Böyle zaman geçip gidiyor, her yaşın bir güzelliği vardır ve bizler günlük hesaplardayız hep. Her şeyin temelinde rakamlar vardır  ve aslında onların bildiğimizin ötesinde bir gizemi... Bu sırra erişenler, doğru frekansla bilinçlerini açabilir, kendinizi olumlu yöneterek, hayatı daha yaşanabilir, etrafınıza güzel huzur dolu  daha sevgi ve şifa manevi dolu hale getirebiliyor olacaksınız .Biz başladık ,açılsın hepimize mucizevi kapılar.

 Kalbimize değinsin sihirli bir değnek.




Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: