, , , , ,

26 sayısına, 26 Kasım'a dikkat!

 



Kendi meleğinle konuş!

Meleğine güven çünkü melekler her zaman etrafımızdadır ve gece gündüz her yerdedir, Her anımızı saniye saniye kaydeder.  Bu gerçeğin farkına varalım bu farkındalık olmasa üzülürler.  Her hareketimizde izleniyoruz, ihtiyacını anlat, duygularını anlat. Unutma ki her an yardım etmeye ve destek vermeye hazırlar.

Sana rehberlik etmek için ellerinden geleni yaparlar.  Her sayının kendine özgü bir anlamı vardır, bu yüzden sayıların anlamını ve sembolizmini bilmek, meleklerin size iletmeye çalıştığı mesajları deşifre edebilmek için önemlidir. 


26 sayısına dikkat!

KASIM 26 : 2 ve 6 sayılarının enerjilerinin ve sembolizminin bir karışımıdır. 

2 sayısı, hizmet, görev, adalet vicdan  denge, uyum, inanç, güven, bencillik sembolizmi ile türbülansa giriyor.  Aynı zamanda, ilahi ruhun amacını simgeleyen bir sayıdır.

 6 rakamı, besleyici, sevgi, sorumluluk, dürüstlük, bütünlük, güvenilirlik, öğretme, şükran, zarafet, finansal yönleri, ev ve aile yaşamını simgeleyen bir sayıdır. 

26 rakamı iş ile ilgili. Sorunları halletmek ve vicdanen yoklama.  Bu sayı aynı zamanda denge, arayışı, maddi kurtarıcı, yeni adımlar ve birikim, ilişkiler, gündemde diplomasi, takım çalışması,  aile, ev ve uyum. Kalbinizin kapısı demir gibi olmasın, şimdi eritin demirleri konuşturun kalplerinizi. Elinizden geleni yapın, kendinizi bulutların üstünde görmeyin.

İnşirah namazı kılma vakti, elinizden geleni yapınman için geç değil.   

26 kasım numara yapma diyor. Doğum günü 26 olanlar  iyi iş adamlarıdır. Binalar, köprüler, yollar, kurumlar, prosedürler vb. Toplum için değerli olan şeylerin yaratılma sürecinden hoşlanırlar.

Bu sayı aynı zamanda maddi zenginlik ve bolluk birikimini sembolize eder. Bu insanlar genellikle kendi paralarının yanı sıra diğer insanların parası ile de ilgilenmekte çok başarılılar.

Etkili, pragmatik ve ortak bir hedefe ulaşmak için bir takımı yönetmekte başarılı oluyorlar, yani kalıcı bir şey yaratabiliyor. 

Şimdi size bir sorum var. Yarım saatlik bir ömrünüz var nasıl geçirirdiniz ?

 Hayatı yarım saatte doldurun işte 26 rakam öyle güçlü.

 26 Kasım'da sadaka verin, az sadaka çok bela götürür. Hiç bir iyiliği küçümsemeyin der Hz Peygamberimiz. Sevin sevilin yedirin giydirin şükredin. Siz paylaştıkça Allah çoğaltır buna inancınız hep tam olsun. Paylaşın ki  yağmur gibi bereketlenin. 

26  rakamı özellikle ekip içinde çalışanlar destekleniyor,  ekibin yöneticileri olarak çok denge sağlar. Aynı zamanda iyi karakter hakimlik eder. 


26 sayısına her ayda denk geldiğimizde,  bu numara, ilahi rehberliğinizi takip etmenizi ve  olumlu bir bakış açısı sürdürmenizi teşvik eder.

Bu sayı sizi işbirliğine ve başkalarına olumlu bir örnek olmaya çağırıyor. Yaşamınızın her alanında neşeyi ve mutluluğu sembolize eder.

Aynı zamanda bir dizi finansal bolluk ve refahtır. Ev ve aile mutluluğunu ve sevgi ile dolu mutlu ilişkileri gösterir.

Bu sayı bazen düşüncelerinizin farkında olmanızı ve olumsuzlukların sizi ezmesini önlemeniz konusunda sizi uyarır.

Olumlu düşünmeyi ve tüm korkuları silmeyi unutmayın, aksi takdirde korktuğunuz şeyler ve sonuçları sizi etkileyecektir.

Kendinizi mutluluk ve bereket düşünceleriyle doldurun.

Sizi doğru yolda kalmaya teşvik edecek ve olası engellerin üstesinden gelmenize yardımcı olacak neşeli ve pozitif insanlarla kendinizi kuşatın.

Hemen cevap vermeye hazır olan meleklerinizi her zaman arayabilirsiniz. Bu rakam birlik beraberliği sağlıyor en güzel hediye sizi size gösteren aynadır. Güzel yaşayın, güzel konuşun, amele güvenme ilmine güvenme ,ne mal ne ilim sadece sen ol. Allaha yönel oda sana sen sin diye gelir. 

Hayat insanı 3 şeyde uyarır .

 1 kişi özüne sahip çıkmazsa geleceğe doğru sağlam adım atamaz. Bedenen ruhen kendine  zarar verir.  2 bir insan öfkeyle kalkarsa ve nefsinde açgözlülük, kibir varsa yine başarısız olur.

3 fazla açgözlülük yaparsa yine bedeli ağır olur.

Üç şey kurtarıcıdır, üç şey de helak edicidir:

Üç kurtarıcı şunlardır: Öfke halinde de hoşnutluk halinde de âdil davranmak, açıktan da gizliden de Allah'tan korkmak, zenginlikte de fakirlikte de tutumlu olmak.

Üç helak edici de şunlardır: İtaat edilen hırs, ittiba edilen heva-heves (öfke gibi), kişinin kendini beğenmesi (kibirli olması)." 

(Maverdi, Edebu'd-dünya Ve'd-din,  1/139) 


Bu yüzden insan özenle bezenle yaratılmıştır.  İsteklerinizde samimi olun ancak şunu da unutmayalım ki  insan akılı birde maneviyatı güçlü inançı olduğunda o zaman şanslı olur. Akıl ıslah edildiğinde ancak özel yaşam aile çevre iyileştirilebilir, güçlene bilir kazanıla bilinir düzeltilebilir. 

Her an kendi mucizelerinize güvenin.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder