, , , ,

Boğa burcu haftanın esmaları ve olumlaması

Boğa burcu haftanın esmaları ve olumlaması


Boğa burcu haftanın esmaları ve olumlaması

 Üzülme sen! Neleri atlatıp başarmadın ki 

Esma Ül Hüsna titreşimleriyle isminizi destekliyor. 

Pazartesi ve Salı günleri: Ya Aliyy ( c.c ) (330 defa okuyunuz) İzzet şeref ve hükümranlık bakımından en yüce olandır.

Bu Esma genel anlamıyla yüce, yüksek, oluşun en üstünde olan anlamları içerir. Yaşamınızda her ne yaşanmışsa yaşandı bugüne yarına doğru yükselme istediğinizi değerlendire bilirsiniz  ve artık kıymetinizin bilinmesi için ve pozitif yönde  artmasına yönelik tüm düşünce ve harekelerinizde okuya bilirsiniz. Yaşamınızda sadece kendinizi için değil, sizinle hayat uyumda olacak tüm yüksek etki ve oluşları çekmek için de bu Esmayı okuya bilirsiniz .

Çarşamba ve Perşembe günleri: Ya  Kadir ( c.c ) (308 defa okuyunuz) İstediğini yapabilen, dilediğini istediği gibi yaratmaya muktedir olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, her şeye gücü yeten, dilediğini dilediği gibi yapmaya kudreti olan, işleri ve oluşları istediği gibi yönlendiren anlamına gelir. Genel olarak bakıldığında bu Esmada yapabilme gücü ön plandadır, kontrol vardır. Bu isim ile yaşamınıza gücü alabilirsiniz, zaten biliyoruz ki kişinin potansiyelini ortaya çıkarmasındaki son nokta yapabilme günü elde etmektir, zihnen tasarlanan düşünceleri, hayalleri, istekleri kısaca her kapıyı açmak için anahtar elinizde esma  gücünde saklıdır.  

Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri: Rafi( c.c ) (351 defa okuyunuz) Yukarı kaldıran, yükselten, dereceleri yükselten, izzet ve şeref bahşedendir.

Bu Esma genel anlamıyla yukarı kaldıran, dereceyi yükselten, izzet ve şeref bahşeden anlamına gelir. Yaşamınızda amaçlarınızı ve oluşlarınızı artan bir değerle buluşturmak, daha iyi yerlerde var olmak isterseniz bu Esmayı içten okuyun 

Boğa burcu haftalık olumlaması

Haftanın ilk günü ve son güne kadar bir su bardağı suyla günde en az 41 kez aşağıdaki sözler tekrar edilecek.

ALLAH Cömertçe bana veriyor ve sevgiyle kabul ediyorum, alıyorum yaşamımda sahip olduğum her şey bereketle artıyor. Kabul ediyorum, şükürler olsun kabul oldu.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder