, , ,

Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir.

 

Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir


Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir. 

Hiçbir duygu, üzüntü, bakış, algılayış, hissediş de.. Kimse tesadüf eseri bu algıları yaşamıyor yada farklı kişilerle tanışmıyor! Siz doğru enerjiyi göndermeyi bilin yeter.

 Evrenin mutlaka karşınıza çıkardığı ya da çıkarabileceği bir çok insan tipi vardır.

Bunlar :1-Öğretici 2- Umut verici3- Güven veren 4- Başarıya yönelten 5-Destekleyici,yol gösterici 6- Yol gösterici 7-Yanıltan

Hayatımıza giren ve bizi yalnızca dünyanın tepesindeymiş gibi hissettirip sonra bir anda aşağı iten ve büyük bir tebessümle düşmemizi isteyen insanlara ya ne demeli?  Bizim çok değer verdiğimiz ama karşılığını bir türlü alamadığımız kişiler. Hayatımızın bir kesitine dahil olarak aslında bize çok önemli bir ders veriyorlar.  Tabii ki herkes için farklı. Ancak evren sizin karşınıza böyle birini çıkardıysa sebebini durup bir düşünün. Hatalarınızdan ders alarak ilerleyin. Unutmayın ki hayatımıza her giren insanlardan öğrenecek bir şeylerimiz vardır.

 Bazı insanlar hayatınıza girer ve sizde değişime sebep olur. Bu değişim olumlu ya da olumsuz olabilir. Eğer olumsuzsa sizden birer parçayı koparmışlar gibi hissedebilirsiniz. Böyle durumlarda ise onları bırakmayı öğrenmek önemlidir. Evet, bu üzücü olabilir ancak uzun vadede sizden bir şeyler çalan insanların hayatınızda olmaması sizin için daha hayırlısı olur diye bilirim . Evrene sıkı sıkı sarılıp yolunuza devam edebilirsiniz Bazı insanların hayatınıza giriş nedeni yalnızca size yeni bir şeyler öğretmektir. Farkında olun ya da olmayın mutlaka size verecekleri bir dersleri vardır.  Bu tür insanlar hayatınızda gerçekten büyük bir fark yaratır ve hayatınıza geleceğinize yatırım  yapar. Bunu siz istediniz çünkü ister istemez evren size  büyük küçük kurtarıcılar gönderir. 

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder