, ,

Aslan Burcu Esmaları ve Olumlaması


Aslan Burcu Esmaları ve Olumlaması


Aslan Burcu Esmaları ve Olumlaması

Geçmişe değil geleceği düşünerek adım at, kimseyi yargılama zamanı değil. Zaman sende ilaç sende oku. 

Esma Ül Hüsna Desteği

Pazartesi ve Salı: HAYY ÜL KAYYUM (c.c) (178 defa oku) Bu Esma iki ayrı isimden oluşur HAYY hayat veren demektir. Yaşamınızda olmasını gerçekleşmesini istediğinizi her şeye can verilmesi, hayat verilmesi için bu Esmayı Tek başına da kullanabilirsiniz. Burada beraber kullanmamızın nedeni yaratılan her şeyin KAYYUM ismi tecellisi ile şaşmaz bir düzen içinde, birbirine uyumlu şekilde idare edilmesindendir. 

Çarşamba ve Perşembe: YA MECİD ( c.c ) (228 defa  oku) Şanı şerefi çok üstün olan lütuf ve keremi bol olandır. Mecid Esması genel anlamıyla değerli olmayı ve üstün meziyetleri işaret eder. 

Bu Esmanın bilinç altındaki sıkışıp kalan enerji akımı düzene koyar güç sağlar arttıracağı potansiyel, maddi ve manevi alanda tüm değerlerimizi arttırmak yönünde olacaktır. Bu Esmaya yaşamlarımızda yer vermek bizim üstün meziyetlerimizi ve değerimizi arttıracağı gibi diğer bilinçlerin bize olan bakış açısını da olumlu yönde arttıracaktır. 

Cuma, Cumartesi: MÜTE’ALİ ( c.c ) (276 defa oku)

Aklın mümkün gördüğü her şeyden, her halden pek yüce olan, izzet, şeref ve hükümranlık bakımından en yüce olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, noksanlıklardan arınmış, yüce, aslına erişilmesi mümkün olmayan anlamına gelir. Bu Esmanın zikri yaşamınızda hem ruhsal tekamül açısından hem maddi, manevi bütünleniş açısından kendinizi tamamlanmaya doğru yöneltmenizi sağlar, bu tamamlanmaya yol açacak olay ve düşünceleri yaşamınıza çeker. Olduğunuz bilinçten çok daha derin bir bilince ve anlayışa akmak isterseniz bu Esma harika bir anahtardır.

Aslan burcu olumlaması

(Haftanın her günü, günde en az 41 kez bir bardak suya  aşağıdaki olumlama sözleri tekrar edilecek ve su içilecek)   

Geleceğimde her şeyin çok güzel olacağını tüm varlığımda hissediyorum, inanıyorum kabul ediyorum şükrediyorum. Kabul oldu teşekkür ediyorum.

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder