, , , ,

Evrenin şakası olmaz aksine destekler onaylar.

Evrenin şakası olmaz aksine destekler onaylar.



Evrenin şakası olmaz aksine destekler onaylar. 

Karşınıza mutlaka iyileri çağrın, yaralarınızı sevgiyle sarın.  Kendi mirasınız şefkatiniz, merhametiniz, vicdanınız.  Durmak istediğiniz yerde durun ve rahat bir nefes alın. Korkunuzu bastırmayın, yüksekten korkan asla kanatlanıp uçamaz.

İnsan dengesi evrenin dengesidir ve enerjisidir.  Hakikatler gerçekler saklanmış gizlilikler .Acele etme evrenin gücü aceleci insanı yorar.    Hayatımızı istediğimiz tabloda resimliye bilirsin sadece elindeki cevheri  şeklendir güzelleştir. Resmi sen tamamlamalısın bir başkası değil. Süreç ışın hızıyla ilerliyor, söyleyene değil söyletene bak dedirtecek durumdayız. Hiç kimse ölümsüz değil, sadece saniyelerini değerlendir. Yeterli olduğunu düşün yetersiz değilsin.

Şunu unutmayın, en iyi insan, en başarılı insan, en en diye nitelendirdiğimiz kişilerde senin benim gibi insan . Başarmak için zamanı nasıl daha iyi değerlendire bilirim, neler yapa bilirim, nelerde başarılı olabilirim, neyi çok seviyorum gibi sorularınızla yolunuzu çizin.  Sevdiğiniz işe odaklanın, başarı sevdiğiniz mücadele verdiğiniz iştir. Asla pes etmeyin, kendinizi takip.

Asla bir başkasını hedef alıp kıskançlık yapıp onun gibi olmak için çapalamayın. Siz sadece özünüzle kendiniz olun ve kendiniz üretin, kendinizi sevin ,sevdiğiniz işi yapın. 

  Kendini kandıran kendisini dolandırır ve kendi zamanınızdan çalar  kendinize acımasız ihanet edersiniz. Bir başkasını beğenip taktir ediyorsanız  siz daha iyisini de yapa bilirsiniz.

İlim kapıları her kese açıktır ve insan ve evren dediğimizde bir bütündür. Bütünü kabullenen hayallerini gerçekleştirir.  Hayallerini güzel düşünerek gerçek olmuş gibi sadece bir saniyelik düşün ve olduğunu kabul et buna evrenden en güzel enerjiyi alırsın.. Kötü düşünceler yada bir başkasına beslediğiniz olumsuz düşünceler bu sizlerin en büyük yanlışı olur. Evrene yolladığınız negatif enerjiler yine döner dolaşır sizi etkiler.

Evren her şeyi anı saniyeyi kayıt altına alır, ne zaman ne yerde hangi zamanda hangi günde yıllar geçse de size postayla geri gönderir. Siz bunu unutmuş olsanız bile evren asla unutmaz.    Evrenin enerjisini yönetmeyi öğrenin ve takdir edin dolaysıyla bu enerjiyle hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Evrenin gücü sizlerin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere bağlıdır.   Evren sizsiniz  evrenin açık kalbin pusulası. Siz hayatınıza  yaşamınıza yaşanmışlıklarınıza değer verin.


Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder