, , ,

Doğum tarihiniz Kaderinizi belirler mi?



Doğum tarihiniz kaderinizi belirler mi?
Yaşam sayınız nasıl hesaplanır?

Numeroloji nedir öncelikle bunu kısaca anlatarak başlayayım.

Numeroloji, astrolojiye benzer kadim bir ezoterik bilgelik dalıdır, ancak cevaplar için gezegenlere bakmak yerine, sayılar aracılığıyla anlam bulur.

Evren bize sürekli olarak sayılar aracılığıyla mesajlar gönderiyor.

Doğum tarihinizdeki sayıların yaşam amacınız hakkında ne söylediğini ve bilinçli kararlar vermenize nasıl yardımcı olabileceklerini  keşfedin.

Bu yazımda sizlere doğum tarihinizdeki sayılarınızı nasıl hesaplayacağınızı ve çıkan yaşam yolu sayınızın önceden seçilmiş kaderinizdeki güçlü yönlerinizi , kariyer , ilişkilerdeki tutumunuzu , duruşunuzu, zayıf yönlerinizi ve yeteneklerinizi ortaya çıkarmaya yardımcı olacak farkındalık oluşturacaktır.

Numeroloji deki en önemli rakam (doğum tarihinize dayanan) yaşam yolu numaranızdır. Hayatınızın temelini ve olmanız gereken kişiyi  ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir.

Doğum tarihinizden yaşam sayısı nasıl hesaplanır?

Doğum gününüzü (gün + ay + yıl) sayıları yazın, ardından sayıları bir araya getirerek tek bir haneye indirin. Çift hane alırsanız, sayıları kendi  – tek haneli olana kadar bunu birkaç kez yapmanız gerekebilir.

Günü, ayı ve yılı tek bir haneye indirdikten sonra, bu sayıları toplarsınız.

Bu sayıların toplamı, Yaşam Yolu Numaranıza eşittir.

Örnek Hesaplama

17 Aralık 1990 (17-12-1990)

Gün: 17: 1+7=8

Ay: 1 + 2=3

Yıl: 1990:  1+9+9+0=19;  bu rakamları da bir biriyle topluyoruz    1+9=10;  1+0=1

Şimdi sıra gün-ay-yıl çıkan sayıları bir biriyle toplayalım

TOPLAM: 8+3+1=12; bu rakamları da bir biriyle topluyoruz    1+2=3

Yaşam sayısı:  3

Sonuç tek basamaklı sayı çkalana kadar (11, 22 veya 33 sayıları hariç) sayıları bir biriyle toplamanız gerekiyor


Önemli Not: 

Yaşam sayınız 11, 22 veya 33 çıkarsa bu sayıları  bir biriyle toplamıyoruz .Bu sayıların anlamları numeroloji de özel değerlendirilir.

Bu özel sayılar dünyada büyük bir değişim yaratabilecek güçlü bir frekans taşırlar.


Yaşam Sayınıza göre anlamları

1. Bağımsız lider

Yenilikçi, liderlik, bağımsızlık, hayal gücü yüksek, yaratıcı.

1'ler toplumun başlatıcıları, yenilikçileri ve vizyonerleridir. Son derece yaratıcı ve sezgisel iç güdüleriyle  hedeflere odaklanırlar.

Yeni fikirler ve yeni başlangıçlar  hayatında belirgin bir şekilde yer alır, ancak kendilerini çok izole hissedebilirler. Bir çok kişiden daha fazla tökezleyip düşecek ve çoğu zaman yanlış anlaşıldıklarını ve uyum sağlamadıklarını hissedecekler. Sorun sevilmedikleri için değil, sadece farklı düşündükleri için. Kendinizden şüphe etmek en büyük mücadeleniz olacaktır, bu yüzden benzersizliğinizi kucaklamayı ve kendinize güvenmeyi öğrenin.


2. Barışçı

Hassas, uyum, diplomasi, incelik.

En esnek sayı olan 2, akılla olduğu kadar kalbe de öncülük eder.  Alçakgönüllü ve samimi,  en çok başkalarını desteklerken mutlu olur. 2'ler yüzleşmekten hoşlanmazlar, ancak çatışmadan kaçınarak artık söz hakları olmadığını düşünürler, bu nedenle sorunları kendi ihtiyaçlarından ödün vermeden çözmeleri önemlidir.

2'ler  her şeyin yoluna gireceği beklentisiyle kalplerini ve ruhlarını ortaya koyarlar, o yüzden  planlar ters giderse incinebilir ve cesaretleri kırılabilir. 2'lerin huzuru bulmasının anahtarı, hataya yer bırakmaları ve hayatın her alanında dengeye odaklanmaları gerektiğini anlamalarıdır.


3. İletişimci

Yaratıcı, coşkulu, ilham verici, motivasyonel.

3'ler hareketli, heyecan verici ve son derece bulaşıcı olan coşkulu bir tavırları olduğu için 'güneş numarası' olarak bilinir. Bunlar hayatın gerçek aşıklarıdır.. 3 sayısı her zaman kutsal kabul edilmiştir, bu nedenle yaşam sayınız 3 ise, mistisizm hayatınızda önemli bir rol oynayabilir.

3'lü kendini ifade ederken  yargılayıcı olabilir ve dedikoduya düşkün olabilir. Duygusal olarak daha hassas ve oldukça empatik olma eğilimindedir, etraflarındaki herkesin duygularına önem verir ama zaman içerisinde  içine kapanmasına neden olabilir. Sabır sanatını öğrenmelidirler.

4. İnşaatçı

Pratik, analitik, güvenilir.

4'ler kendileri ve bir bütün olarak toplum üzerinde olumlu bir etki yaratan sistemler yaratırlar. Onlar aramızdaki inşaatçılar ve öğretmenlerdir. Kaderleri, amansız sıkı ve zorlu çalışma yoluyla büyük başarılar elde etmektir.

Sıkı bir rutinleri olduğunda çok parlak ve başarılı olurlar.. Kendi yollarının tek yol olduğuna inanarak, esnek olmayan, inatçı ve değişime dirençli olabilirler. Zihninde, her zaman en iyisini bilirler. İnanılmaz derecede yüksek standartlarını başkalarına yansıtmamayı ve özellikle de kendilerini basitçe ulaşılamaz standartlarda tutmamayı öğrenmeleri önemlidir.


5. Gezgin

Dürtüsel, cesur, özgür ruhlu.

Ah, maceracı, hayat dolu ve özgürlük arayan 5! Bu sizin yolunuzsa, yaşamınız boyunca kozmik bir  değişim ve dönüşüm dalgası sürmeyi bekleyin. 5, tüm sayıların en uyumlu olanıdır ve her zaman her türlü mücadeleye hazırdır.

Seyahat onların kaderinde büyük bir rol oynar. Tüm yaşamları boyunca tek bir yerde veya işte kalmaları onları sıkar bunaltır.. Sürekli farklılık arar farklı yerlerde bulunmak isterler. Sınırları zorlamak ve başkalarına da aynı şeyi yapmanın uygun olduğunu göstermek isterler.

Aynı anda çok fazla projeyle uğraşarak ve her şeyden önce anlık tatmini ön planda tutarak kolayca dikkati dağılabilir. Sınırlarını anlamaları ve özgürlükle sağlıklı bir ilişkiye sahip olmak için bir miktar kendini kısıtlamanın gerekli olduğunu kabul etmeleri gerekir.



6. Yetiştirici

Sorumlu, anaç, kadınsı.

En sevgi merkezli sayıdır. Bunlar, umursadıkları kişiler için dünyanın sonuna kadar gidecek insanlardır. Amaçları, verdikleri ile aldıkları arasında ve sevgi dolu bir ev ile tatmin edici bir iş hayatı arasında nasıl bir denge kurulacağını öğrenmektir.

6'nın inanılmaz bir gücü vardır , özellikle sevdiklerini korurken bunu göstermekten de korkmaz. Ancak en olumsuz yanları, hiçbir şeyleri kalmayana kadar kendilerinden çok fazla ödün verebilmeleridir.

Mükemmeliyetçilik ve idealizmle mücadele edebilir ve kendinizi makul olmayan yüksek standartlarda tutabilirsiniz. Ayrıca, başkalarını bir kaide üzerine koyma eğiliminiz var, ancak herkesin kusurları olduğunu öğrendiğinizde hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Sizlere önerim; dengeli hissettiren ilişkilere yaslanın ve gerisini bırakın - ve unutmayın, kimse mükemmel değildir.


7. Arayıcı

İçe dönük, bilgi, gerçek, maneviyat.

İnanılmaz derecede özel olan 7'nin yolculuğu genellikle yalnız ve içseldir. Dış dünyayı görmezden gelmek ve görevlerine odaklanmak gibi inanılmaz bir yetenekleri var.

Başkalarının onları nasıl gördüğünü kontrol etmek isterler ve kişisel işlerinin açığa çıkmasını istemezler. Bu bazen onların  izole olmalarına neden olabilir.

Tam potansiyellerine ulaşmak için, vizyonlarını dünyayla paylaşacak kadar içgüdülerine güvenmeyi öğrenmeleri gerekir.


8. Güç merkezi

Para, güç, disiplin, hırs.


 8'lerde yoğun bir enerjiyle doyumsuz bir açlıkla istediklerinin peşinden giderler. 8 inanılmaz derecede hırslı , azim ve hedef odaklı olmanın sembolüdür.

 8, maddi ve manevi dünya arasındaki köprüdür. Para ve statü yoluyla başarı sanatında ustalaşmak için buradalar, ancak aşırı materyalist olma riskini taşıyorlar ve gerçekten neyin önemli olduğunu gözden kaçırabiliyorlar. 8'ler para konusunda da pervasız olabilir. 

Sizlere önerim şefkatli olmayı zayıflık olarak görmeyin.. Çok hırslısınız, bunu dünya için iyilik yapmaya kanalize edin.


9. İnsani

Hayırsever, idealist, fedakarlık, bütünlük.


İnanılmaz derecede çok güçlü bir sayı olan 9, hayırseverdir ve hep geri verme arzusuyla hareket eder. 9'ların başkalarına yardım etme ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirme hevesi gerçektir.

9'ların olumsuz tarafı, başkalarına hizmet etme arayışlarında kendilerini unutmaları, çok fazla şey üstlenmelerine yol açmasından dolayı çok çabuk  tükenmişlik ve bunalma girme ile sonuçlanabilir. Dünyanın yükünü omuzlarında taşıyamazsınız.

9 aynı zamanda sonlarla ilişkilendirilen sayıdır ve sürekli bir fedakarlık temasına sahiptir. Bu inanılmaz derecede acı verici ve zorlu bir süreç olabilir. 9'lar gelecekleriyle uyumlu olmayan şeylere ne kadar çok tutunmaya çalışırlarsa, o kadar çok dirençle karşılaşırlar. 9'lar bazen takıntılara tutunmanın bırakmaktan daha fazla acıya neden olduğunu öğrenmelidir.

11. Psişik

Manevi lider, doğaüstü, anlayışlı.

11'ler son derece sezgiseldir. Bu sayılar kozmosa bağlıdır ve kadim, evrensel bilgeliğe erişime sahiptir. Yaşam Yolu 11, maneviyatla bağlantılıdır. Ruhsal bilgelik ve bilgi biriktirmek için birçok yaşam geçirmiş olmalısınız.


22. Usta inşaatçı

Mimar, güç, metodik, sezgisel.

22, tüm numerolojideki en güçlü sayıdır. İnsanlığı daha iyiye doğru değiştirmeye yardımcı olacak bir imparatorluk inşa etmek isterler. Onlar değişimin gözetmenleridir ve seçtikleri alanlarda uzman olmaya mahkumdurlar. Vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek için tüm sayıların en büyük kapasitesine sahipler.


33. Aydınlanmış, besleyici

Koşulsuz sevgi, nezaket, vizyon sahibi.

33 en saf haliyle sevgidir. Başarılı şifacılar ve rehberler, kendileri için koşulsuz sevgide ustalaşmak ve sonra bu koşulsuz sevgiyi başkalarına vermek için buradalar. 33, gördüğü her yerde adaletsizlik ve eşitsizlikle mücadele eden, mazlumların şampiyonudur.





Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder