, , , , ,

Başak burcu esmaları ve olumlaması

Başak burcu esmaları ve olumlaması



Başak burcu esmaları ve olumlaması

Zorlu bir süreci tamamlama zamanı. Her zorluğun arkasında mutlak bir mucize vardır, mucizene inan kendine güven. Tutkularına odaklan.   

Esma Ül Hüsna Desteğini kabul et ve kocaman dünyada sana da bir mucize var kendini kısıtlama.    

Pazartesi , Salı ve Çarşamba: Ya HAKİM ( c.c ) (156 defa oku) Emirleri kelamı ve bütün işleri hikmetli yerli yerinde olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, kontrol eden, her olayı ve oluşun izleyeceği süreci bilen ve müdahale edebilen anlamını taşır. Hakim Esması yaşamınızdaki, kendi kişiliğinizdeki her olay ve durum için kullanılabilir, bu isim neyin nereye varacağını ve onu nasıl kontrol edebileceğinize dair harika açılımlar yapar. Kendine inan yeter 

Perşemb, cuma ,cumartesi ve pazar : VACİD ( c.c ) (280 defa oku)

İstediğini istediği vakit bulan, hiçbir şeye muhtaç olmayan.

Bu Esma ile genel istediğinize odaklanın, hayrınıza olacak şeylere niyet edin ve bu esma her şeyi bulan, sonsuz ve sınırsız kaynağa sahip olan manasındadır. Bu Esmanın var oluşa yansıması her oluşun varlığını sürdürebilmesi ve isteklerine ulaşabilmesi için gereken her şeyi kendine çekebilmesi kendisi için lüzumlu olan her şeye ulaşabilmesini kapsar. Bu Esmanın zikri kendiniz için gerekli tüm şeylere ulaşmanızı sağlamak yolunda harika bir yol pusulası sizin anahtarınızdır .

 Başak burcu olumlaması

Haftanın her gününü şifa içinde olun, isteyin. Bir su bardağı suya günde en az 41 kez aşağıdaki olumlama sözlerini söyleyerek suyu için. 

Aklım ve sezgilerim sayesinde her zaman doğru seçimleri yapıyorum ve seviliyorum. Nereye baksam şifalanıyorum bedenim ruhum en derinden şifalanıyor. Kabul ediyorum, şükürler olsun.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder