, , , ,

İkizler Burcu Haftanın Esmaları ve Olumlaması


İkizler Burcu  Haftanın Esmaları  ve Olumlaması


İkizler Burcu Haftanın Esmaları ve Olumlaması

 Merhametine karşılık daha ne kadar sömürüleceksin. Gözünü, kalbini aç.

Bu haftanın Esma Ül Hüsnası 

Pazartesi ve Salı: MÜTE’ALİ ( c.c ) (278 defa okuyunuz) Aklın mümkün gördüğü her şeyden, her halden pek yüce olan, izzet, şeref ve hükümranlık bakımından en yüce olandır.

Bu Esma genel anlamıyla, noksanlıklardan arınmış, yüce, aslına erişilmesi mümkün olmayan anlamına gelir. Bu Esmanın zikri yaşamınızda hem ruhsal tekamül açısından hem maddi, manevi bütünleniş açısından kendinizi tamamlanmaya doğru yöneltmenizi sağlar. Bu tamamlanmaya yol açacak olay ve düşünceleri yaşamınıza çeker. Olduğunuz bilinçten çok daha derin bir bilince ve anlayışa akmak isterseniz bu Esma anahtarın açamayacağı kapı yoktur. 

Çarşamba- Perşembe : YA VACİD ( c.c ) (280 defa okuyunuz)İstediğini istediği vakit bulan, hiçbir şeye muhtaç olmayan.

Bu Esma genel istediği her şeyi bulan, sonsuz ve sınırsız kaynağa sahip olan manasındadır. Bu Esmanın var oluşa yansıması her oluşun varlığını sürdürebilmesi ve isteklerine ulaşabilmesi için gereken her şeyi kendine çekebilmesi kendisi için lüzumlu olan her şeye ulaşabilmesini kapsar. Bu Esmanın zikri kendiniz için gerekli tüm şeylere ulaşmanızı sağlamak yolunda harika bir anahtardır. 

Cuma- Cumartesi) MUİZ ( c.c ) (230 defa okuyunuz) İzzet ve şeref veren, aziz kılandır.

Bu Esma genel anlamıyla, izzet ve şeref veren, dilediği kullarının derecesini yükselten, ağırlayan, ikram eden, değer katan manasına gelir. 

Bilinç alanınızda bu Esmanın derecesini arttırmanız kendi bilincinizde ve diğer bilinçlerde değer kazanmanıza, mevki ve mertebe artışlarınız için gereken özelliklerin ve görüşün ortaya çıkmasına vesile olacaktır. Kendinize verdiğiniz değer diğer bilinçlerde bir nevi yansıma görevi görür, siz fark etmeseniz de kendi öz saygınız ve bilinç olarak yükselişiniz diğer tüm oluşlar tarafından algılanır ve belki de hiç hesapta olmayan yollardan gece bilirsiniz ve iyi  olumlu yönden ilerleyişinizi sağlar ve yardımlar alırsınız 

Haftanın Olumlaması: Her gün 1 su bardağı suya, günde en az 41 kez aşağıdaki söz tekrar edilecek.  

Her ortamda ve her durumda kendime tamamen güveniyorum. Yeni adımlar için cesaretim var. Güçlü huzurlu başarılıyım kabul ettim şükürler olsun.

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder