, , , ,

Yengeç burcu esmaları ve olumlaması


Yengeç burcu esmaları


 YENGEÇ BURCU ESMALARI VE OLUMLAMASI

Bu hafta aile gündeminizde dalgalanmalar yaşam dinginliğe bırakıyor. Dalda elmaların sağlamı kalır çürükleri düşer. Hayatınızda değişime hızla açıksınız. Güç sende başarı sende.    

Esma Ül Hüsna (Hem oku,hem dinle) 

Pazartesi ve Salı günleri. Ya Kuddüs ( c.c )  (170 defa) Her türlü eksiklik ve ayıplardan münezzeh bütün kemal sıfatlarla muttasıf bulunandır.

Bu isim genel anlamıyla temizleyen, arıtan, tüm kirlerden kurtaran manasındadır. Yaratıcının kudreti ile evrende fiziki veya manevi her şey temizlenebilir, maddi ve manevi her oluş üzerindeki biriken tüm etkiden kurtulabilir. 

Bu Esmayı kalbinizin ve aklınızın temizlenmesinden tutun da yeryüzünün yağmurla temizlenmesine kadar her nokta üzerinde düşünebilirsiniz. 

Çarşamba, Perşembe ve Cuma : Ya Mübdi ( c.c ) (225 defa) Mahlukatı baştan maddesiz ve örneksiz olarak yaratandır. Mübdi Esması Yüce Allah'ın emsalsiz yaratma gücüne işaret eder. Bu yaratma gücünü bizlerin şu andaki bilinciyle anlaması mümkün değildir. Mübdi Esmasını yaşamınızın tüm yönlerinde fikirlerinizi ve hayal gücünüzü genişletmek, düşüncelerinizi çok daha sistemli kullanabilmek, sorunları çözmek ve yaşamınız için yeni yollar oluşturmak adına kullanabilirsiniz.  Mübdi Esması yaşamınızın her alanı hakkında yeni düşünceler ve atılacak yeni adımlar getirecektir. 

HAFTALIK OLUMLAMASI:

Bir hafta boyunca  her gün bir bardak suya günde en az 41 kez aşağıdaki olumlama tekrar edilecek ve su içilecek.

Sevgiyi ve değeri tüm varlığımda hissediyorum, ben yaşamın harika bir parçasıyım.   Yaşamayı sevgiyle kabulleniyorum.

 Şükürler olsun.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder