, , ,

Tebrikler! Siz insanlığa değil, kendinize yaslanıyorsunuz!

 

Bir süre, bir gün ya da kısa olan bir saat bile "yalnız kalmak" için atılan en önemli adımdır.  Yalnız kalmak, herhangi bir şeyi daha iyi görebilmemizi, yaptığımız yanlışı ya da yanlış olmayan herhangi bir  düşünceyi mantıklı bir şekilde ele almamızın ilk adımları olacaktır.  Sağlıklı bir birey, belirli zamanlarda "Bugün yalnız kalmak istiyorum!" diyebilmelidir.  Size bu şekilde yaklaşan bir birey, sizi istemediğinden asla değil, kendini ve düşüncelerini,"sadece kendini" istediği içindir.  Yalnız kalmak, yaşadığımız yerden ve insanlardan soyutlaşmak gayet normaldir. Amacımız bir nebze insanlığın yaşattığı karmaşadan,  konuşmadan bile gürültü yaratabilen insanlardan  sıyrılmaktır.  Hayatınızın belli dönemlerinde anlattığımı yapıyorsanız, tebrikler! Siz insanlığa değil, kendinize yaslanıyorsunuz!




Bir süre, bir gün ya da kısa olan bir saat bile "yalnız kalmak" için atılan en önemli adımdır.

 Yalnız kalmak, herhangi bir şeyi daha iyi görebilmemizi, yaptığımız yanlışı ya da yanlış olmayan herhangi bir 

düşünceyi mantıklı bir şekilde ele almamızın ilk adımları olacaktır. 

Sağlıklı bir birey, belirli zamanlarda "Bugün yalnız kalmak istiyorum!" diyebilmelidir.

 Size bu şekilde yaklaşan bir birey, sizi istemediğinden asla değil, kendini ve düşüncelerini, "sadece kendini" istediği içindir. 

Yalnız kalmak, yaşadığımız yerden ve insanlardan soyutlaşmak gayet normaldir. Amacımız bir nebze insanlığın yaşattığı karmaşadan, 

konuşmadan bile gürültü yaratabilen insanlardan  sıyrılmaktır.

 Hayatınızın belli dönemlerinde anlattığımı yapıyorsanız, tebrikler! Siz insanlığa değil, kendinize yaslanıyorsunuz!

Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder