, , , ,

Koç burcu haftanın esmaları ve olumlaması

 

Koç burcu haftanın esmaları ve olumlaması


Koç burcu haftanın esmaları ve olumlaması

İsminiz ve soy isminizi burçlarınız destekler. Burçlarınızın hareketleri titreşimiyle güçlendirir.

Esma Ül Hüsna Desteği  

Pazartesi  ve Salı- Melik ( c.c ) (180 defa okuyun) Görünen ve görünmeyen bütün mülkün sahibi mülk ve saltanatı devamlı olandır.

Yaşamınızda aile içinde gerginliği gidermek, feraha maddi manevi güce ulaşmak ve her şeye  rağmen tüm zorluklara göğüs germek, üstesinden gelmek  ve  sahip olmak istediğiniz oluş ve durumlarla ilgili bu esmayı zikrederek büyük aşama kaydedebilirsiniz. Melik Esması kişiliğinizde hakim olmak, yönetmek, kontrol etmek gibi tüm özellikleri yukarıya çekecektir. 

Çarşamba ve  Perşembe : Ya Basir ( c.c ) (302 defa okuyun)Her şeyi hakkıyla görendir.

Bu Esma en genel anlamıyla her şeyi en iyi şekilde gören ve değerlendiren demektir. Burada anlatılmak istenen yüzeysel olarak olaylar hakkında görü ve bilgi sahibi olmak değil onları algılayarak tam bilgiye ulaşmak ve harekete geçmek manasıdır. Bu esmayı yaşamınızda olaylar hakkında bilgi sahibi olmak, onları net olarak algılamak ve harekete geçebilmek için kullanabilirsiniz. Elbette Esmanın çok daha derin anlamları vardır fakat zamanla kendini gösterir. 

 Cuma: Musavvir  ( c.c ) (336 defa okuyun)

Tasvir eden her şeye ayrı bir şekil ve hususiyet verendir.

Bu Esma en genel anlamıyla yaratılmış her şeye şekil, suret veren manası taşımaktadır. Bu esmayı yaşamınızda yeni şeyleri var etmek, kendiniz bir şeyler tasarlayıp ortaya çıkarmak yolunda kullanabilirsiniz, ayrıca var olan olay ve durumlarla ilgili yeni yollar ve düşünceler de ortaya çıkacaktır. 

Koç burcunun haftalık olumlaması 

Bu haftanın her günü, sabah bir bardak suyu içerken en az 41 kez aşağıdaki olumlama tekrar edilecek.

İradem ve zihnim bana yol gösteriyor faydalı işlere adım atıyorum, hayrıma  olacak her şeyi kolayca fark ediyor ve en iyisini uyguluyor,  tüm varlığımı beni yükseltecek şeylere kalpten açıyorum. Kabul ediyorum oldu şükürler olsun .  

Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder