, , , , , ,

Tüm dengelerin değişimi 19 Kasım 2021 Ay Tutulması

19 kasım ay tutulması


Tüm dengelerin değişimine hazır mısın?

2021'in son ay tutulması 19 Kasım Cuma günü gerçekleşecek. 

19 Kasım'da Boğa burcunda yoğun bir Ay tutulması gerçekleşecek. Ay Tutulmaları normal bir Dolunaydan üç kat daha güçlüdür + çok duygusaldır. Tutulmalar olayları  gizler ve sonra ortaya çıkarırlar.

Dünya'nın Güneş ile Ay arasına girmesine Ay tutulması denir. Ay tutulması sırasında dünya, Güneş ile Ay arasında hareket eder ve ay yüzeyinden yansıyan güneş ışığını engeller.

19 Kasım 2021 Cuma günü Boğa Dolunayı, parçalı bir ay tutulmasıdır.  Afrika, Atlas okyanusu, Avrupa’nın batısı, Güney ve Orta Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda’dan izlenebilecek olan ay tutulması maalesef ülkemizden gözlenemeyecektir.

16 Mayıs 2022 ye kadar 6 ay etkisini hepimize gösterecek. Gökyüzündeki en yıkıcı yıldız olan Algol ile eşleşiyor. Talihsizlik, şiddet ve hastalığa işaret ediyor.

Bu yılın en uzun ay tutulması yaklaşık 3,5 saat sürecek.. Astrolojiye göre Ay, zihin ve anne ile ilişkilidir. Ay tutulmasında Ay'ın karşısındaki Güneş keskinleşir ve evinizi, ailenizi ve yakın ilişkilerinizi ön plana çıkarır. Bilinçaltı zihin, kişisel ilişkilerinize tarafsız ve dengeli bir bakış açısı sağlar. Anlaşmazlığa neden olan ilişki dinamiklerini veya olumsuz duyguları açıkça göreceğiniz bir dönemi de beraberinde getiriyor.

19 Kasım ay tutulması önümüzdeki iki yılda toplumsal alanda yaşanabilecek olaylarında sanki ön gösterimi gibi.. Ay ve güneş tutulmaları değiştirilemeyen kadersel  döngülerdir.

Aşırı duygusal tepkileri ve dürtüleri, her şeyde dikkatsizlik, sorumsuzluk ve abartıyı da beraberinde getirebilir. Ruh hali değişimleriniz olabilir buna bağlı olarak da ilişkilerinizde zorluklara neden olabilir.

Kontrolsüz öfke, kıskançlık, şiddet eğilimi buna bağlı olarak intikam alma duygularında artış gözlemlenebilir. 

19 Kasım ay tutulmasının olumsuz etkileri arasında hastalıklar, hak hukuk davalarının yanlış kararlarla sonuçlanması, cinsel istismarların artması buna bağlı olarak toplumsal baş kaldırılar da artış, liderlere süikast, şiddet olaylarının artması, terör örgütlerinin eylemlerinin artması ,depremler, volkanik patlamalar, uçak kazaları ,aşırı gök yüzü olayları yaşanması ,ekonomik piyasalarda çalkantılar, doların ciddi yükselişi, yüksek zamlar, dolandırıcılık eylemlerinin artışına işaret ediyor. 

Ülkemiz genelinde ise; şirket iflasları, gizli belgelerin ortaya çıkması, ifşalar, önemli devlet adamlarında kayıplar, finans sektöründe ciddi parasal krizler ve erken seçim ihtimalinin ortaya çıkması gibi etkileri getirebilir.

Bu sürecte sakin temkinli, acele kararlar almadan iyi düşünerek hareket etmenizi öneririm.


19 Kasım 2021 Ay tutulması, tüm burçlar üzerinde iyi ve kötü etkilerin bir karışımına sahip olacak.


Koç burcu

Koç Burcu

19 Kasım ay tutulması döneminde finansal kazanç şansınız artıyor.. Tüm çalışmalarınız planladığınız işler istediğiniz gibi gelişmeler gösterecek, ancak, sağlığınızı kontrol edin. 

Boğa burcu

Boğa Burcu

19 Kasım ay tutulması burcunuz üzerinde büyük bir etkiye sahip olacak. Çevrenizdeki insanlarla tartışmaya girmekten kaçının. Evlilik hayatında bazı sıkıntılar olabilir. Partnerinizle iyi bir ilişki kurmaya çalışın. Maddi kazanç yönünden şanslı bir dönemdesiniz.


ikizler burcu

İkizler Burcu

19 Kasım Ay tutulması sırasında zararlı olabileceğinden o gün dışarı çıkmaktan kaçının. Bu tutulma size pozitiflik getirecek. Masraflar artacak ama maddi olarak güçlü kalacaksınız. Düşmanlarınıza karşı zafer kazanabileceksiniz.


Yengeç burcu

Yengeç Burcu 

19 Kasım ay tutulması size  beraberinde şans getirecek. Aniden çok fazla kar elde edebilirsiniz. Atalarınızdan miraslar gündeme gelebilir. Bu yılın sonunda ailenizi ve sizi sevindirecek bir haber alabilirsiniz.. Gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat edin. Yeni bir iş girişimi için olumlu bir zaman. 


Aslan burcu

Aslan Burcu

19 Kasım ay tutulması süpriz güzel haberleri de beraberinde getiriyor. İş arayanlar için  başarılı bir dönem.. Kendi işine sahip olanlar mali kayıplar yaşayabilirler ancak ailelerinden tam destek alacaklardır.

Başak burcu

Başak Burcu

19 Kasım ay tutulması sürecinde halihazırda devam eden hastalıklarınızda  bir artış olabilir. Kontrollerini  sakın aksatma.. Mali sorunlar artabilir. 


Terazi Burcu

19 Kasım ay tutulması döneminde gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Bazı sağlık sorunları olabilir. Çocuklarla ilgili bazı sorunlar da olabilir.  


Akrep Burcu

Akrep Burcu

19 Kasım ay tutulması döneminde sağlığınız da bazı sıkıntılar olabilir, kontrollerinizi ihmal etmeyin.. Aile içinde anlaşmazlıkların çıkma olasılığı vardır. Maddi kayıplar  olabilir. Bu nedenle harcamalarınızı kontrol edin, gereksiz harcamalardan kaçının. 


Yay Burcu

Yay Burcu

Evlilik için eş arayanlar eş bulmakta zorlanabilirler. Zaten evli olanlar da hayat arkadaşlarıyla sorun yaşayabilirler. Tartışmadan kaçınmak en iyisidir. Ay tutulması maddi kayba işaret ediyor. Düşmanlarınıza karşı güçlü duruşunuzu kaybetmeyin. 

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

19 Kasım ay tutulmasında maddi yönden şanslısınız.. Öğrenci iseniz eğitim alanında başarılı bir dönemdesiniz.. İş sahibi iseniz maddi kazançlarla dolu harika bir zaman.


Kova Burcu

Kova Burcu

19 Kasım ay tutulması döneminde aile büyüklerinden birinde sağlık sorunları meydana gelebilir. Bir arazi veya araçtan kar elde edebilirsiniz. İş hayatında inişler ve çıkışlar olabilir. Para alabilirsin. Ay tutulmasının burcunuzda oluşabilecek olumsuz etkisini önlemek için  etkisini önlemek  ihtiyaç sahiplerine bağışlarda bulunun. Bu yılın sonunda tüm sorunlarınız bitecek. 

Balık Burcu

Balık Burcu

19 Kasım'da başlayacak ay tutulması sürecinde etrafınızdaki  insanlarla her türlü tartışmaya girmekten kaçınmanızı salık veririm. Yakın ilişki içinde olduğunuz biriyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz.. Mahkeme davanızın sonucunu bekliyorsanız, iyi haberler duyabilirsiniz. 



Share:
Yer: İstanbul, Türkiye

1 yorum: