, , ,

Doğum rakamına göre aşkta nasılsın?

 

Doğum rakamına göre aşkta nasılsın?


Doğum Tarihine Göre Aşk İlişkisi


Numeroloji, doğum numaraları aracılığıyla Aşk, Romantizm ve Cinsel ilişkilere olan eğiliminiz hakkındaki sırları ortaya çıkarır.

Bireysel burçlardaki gezegen konumları bir kişinin romantik doğasına karar verse de, numeroloji insanları doğum tarihlerinin

 toplamına (Doğum Numarası) göre 9 türe ayırır.

Öncelikle doğduğunuz günün sayılarını kendi içinde toplayarak numaranızı bulmalısınız.


Örnek:1, 10, 19. veya herhangi ayın 28'inde doğanlar, doğum sayınız 1  dir.

Ayın 28 de doğduysanız  2+8=10 1+0 = 1 bu şekilde doğum sayınızı bulursunuz..

Doğum sayınıza göre nasıl bir aşıksınız?

Yada sevdiğiniz insanın aşkta hassas noktaları nelerdir?

Zaafları sevdiği sevmediği davranışlar nelerdir?

Bunları öğrenmek sana da heyecan verici geliyorsa önce kendinin ve sevdiğinin doğum sayısını hesapla ve çıkan sayıya göre sonuçları okumak için aşağıdaki numaraları oku.

Doğum Tarihine Göre Aşk İlişkisi


1 numara: 

 1 numaralı insanlar doğal liderlerdir ve her şeyde liderliği ele geçirmeyi severler. Birlikte oldukları kişiyi de  yönetmeye çalışacaklar ve her şeyde son sözü söylemekten hoşlanacaklar. Sevdiklerine bağlı sadıktırlar, ancak istemedikleri bir şeyi yapmaya zorlanamazlar. 1 Numaralı insanlar aşık olduklarında asla pes etmezler. 

Çocukluk aşkları veya yakın bir akrabalarıyla evlenmeleri daha olasıdır. Ödün vermezler; sıra dışı insanlara aşık oldukları için sıra dışı niteliklere sahip olduklarını hissederler. Duygusal, çok pratiktirler ve natürel güzelliği severler. Uzun süre bekar kalmayı tercih ederler. Yaratıcıdırlar ve yeni şeyler denemeye çalışırlar. 

2 Numara

2 numaralı insanlar çok hassas, şehvetli ve huysuzdur. Onlar için her zaman partnerleriyle olan zihinsel bağlantı çok önemlidir.. Fiziksel ilişki, duygusal bağdan daha az önemlidir. Çok yüksek bir hayal gücüne sahiptirler. Aşırı ruh hali değişimleri vardır, bu nedenle partnerlerinin istikrarlı bir zihne sahip olmaları önemlidir. 2 numaralı insanlar, ancak partnerleriyle çok iyi anlaşırlarsa  aşk ve romantizmden tatmin olurlar ve seks onlar için o kadar önemli değildir. Aşk, romantizm ve evlilik söz konusu olduğunda duygularını takip ederler. 2 numaralı insan, birine bağlandığında kolay kolay ayrılmaz. 

3 Numara

Doğum rakamı 3 olanlar için aşk ve ilişkiler, aşk ve ilişki söz konusu olduğunda 3 numaralı insanlar 1 numaralı insanlara benzer. Pratiktirler ve partnerleriyle ortak karar verirken genellikle kalplerini dinlemezler. Korkusuz ve hırslıdır.  Kendi yasalarını yaratırlar ve çok takıntılılardır.. Genellikle en iyisini hak ettiklerine inandıkları için en iyilerle evlenmek isterler.

2, 6, 7 ve 8 gibi diğer sayılarla karşılaştırıldığında o kadar romantik değiller. Onlar için en önemli şey kariyerleridir. Cinsel yaşamda da partnerlerine hükmetmeyi severler. Her alanda üstünlüklerini kanıtlamaya çalışırlar. 


4 Numara

 Doğum rakamı 4 olanlar için aşk ve ilişkiler: 4 numaralı insanlar oldukça sıra dışıdır ve her birinin kendileriyle ilgili benzersiz bir yanı vardır. Ancak genel olarak romantik değiller. Çok azı evlilik dışında daha fazla ilişkiye sahip olma eğilimindedir, ancak duygusal değil yalnızca cinsel zevk için.  4 numaralı insanlar flörtöz değildir ve ilişkilerine çok bağlıdırlar. Evlilikleri dışında cinsel ilişkileri olsa bile, partnerleri kendilerini partnerlerine adadıkları için bunu keşfedemezler. Herhangi bir ayın 22'sinde doğanlar, 4,13,31 tarihinde doğanlara kıyasla, genellikle partnerlerine sadıktır.

4 Numaralı insanlar asabidir, bu nedenle evliliklerinde genel sıkıntıları bu özelliklerinden dolayı yaşarlar..

5 Numara

5 numaralı doğum rakamı için aşk ve ilişkiler: 5 numara insanlar mükemmeli aramak için birden fazla kişiyi test etmeye devam ettikleri için evlilik öncesi birçok ilişki yaşayabilirler. Bir süre sonra değişim ve eğlenceyi sevdikleri için eşlerinden sıkılırlar. 

5 numaralı insanlar çok yönlüdür ve deney yapmayı severler. Ayrıca sevişmenin yeni yollarını denemeyi de severler. Bir ilişkide seks onlar için önemlidir. Akılları çok hızlı çalışır, bu nedenle de sık sık fikir değiştirirler.  Dürtüseldirler ve 2 Numaralı insanlara benzer istikrarlı bir partnere ihtiyaçları vardır. 

8 Numara, 5 Numara için iyi bir eştir. Genellikle aşka kapılmazlar ve ilişkiler ve evlilik söz konusu olduğunda pratik kararlar alırlar.

6 Numara

6  numaralı doğum rakamı için aşk ve ilişkiler: 6 sayısı aşk, seks ve romantizmin gezegeni olarak bilinen Venüs'ün sayısıdır. 

Konu aşk ve romantizm olduğunda 6 numaralı insanlar çekicidir. Çok duygusal oldukları için aşka kapılabilirler.

 Bazı 6 numara kişiler de çok manipülatif olabilir ve birden fazla kadınla ilişkilerini sürdürebilirler.

 Bu, özellikle eşine duygusal olarak bağlı olmadığında olur.

Bu insanlar için partnerleriyle zihinsel ve duygusal olarak bağlı olmak önemlidir. 

Tıpkı 2 Numara gibi, 6 Numara için de seks den çok fiziksel uyumluluk önemlidir.

 Genelde 6 Numaralı insanlar, çekici kişilikleri nedeniyle karşı cinsten insanlarla çevrilidir. İnsanları cezbetme yetenekleri genellikle akranlarını kıskandırır.


7 Numara

7 numaralı doğum rakamı için aşk ve ilişkiler: 7 numara insanlar hülyalı ve düşünceli oldukları için genellikle daha az konuşurlar.

 Ancak bu, soğuk ve romantik olmadıkları anlamına gelmez. 7 numara insan doğası gereği hayalperesttir ve hayatta ne istediklerini hayal etmeye devam ederler.

 Akılları o kadar güçlüdür ki, görselleştirdiklerini çekebilirler. Stresten uzak durmalı ve daha rahat olmalılar. 2 Numaraya benzer şekilde, 7 Numaralı kişilerin

partnerleriyle duygusal olarak bağ kurması önemlidir. Genel olarak, 7 Numaralı kişilerin çoğu, partnerleri tarafından kötü bir şekilde incitilene kadar sadıktır.

 2 Numara gibi, iyi bir kariyere sahip olmak için kişisel yaşamlarında da mutlu olmaları gerekir.

Partnerleriyle ilgili herhangi bir küçük sorun, aşırı analiz eden doğaları nedeniyle kafalarında büyür.

 7 numaralı kişi, yanlış anlamaları gidermek için partnerleriyle daha sık iletişim kurmalıdır.


8 Numara

8  numaralı doğum rakamı için aşk ve ilişkiler:8 numara insanlar çok duygusal ve güçlülerdir.. Sayılar arasında en sadık olanlardır; ancak, herkes tarafından büyük ölçüde 

yanlış anlaşıldıkları için en çok acıyı onlar çeker. 8 Numaralı kadınların çoğu evlilik hayatında acı çekiyor. Bu nedenle, 8 numaralı kadınların evlenmeden önce

partnerlerini çok iyi analiz etmeleri gereklidir.. Bir kez aşık olduklarında sadık kalırlar. Aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda pratik değiller,

 sadece duygularını takip ederler. Birine bağlanmak için çok zaman harcarlar, ancak bir kez bağlandıklarında körü körüne partnerlerini takip ederler.

 8 Numaralı kişiler, kendileriyle en iyi uyumluluğu paylaştıklarından, genellikle diğer 8'ler ve 4'lerden etkilenirler. 

8 numaralı insanlar evliliklerinde tek kelime etmeden uzun süre acı çekmeye devam edebilirler ama bir kez çok incindiklerinde ve 

ilişkiden ayrılmaya karar verdiklerinde kimse onları durduramaz.


9 Numara

9  numaralı doğum rakamı için aşk ve ilişkiler: 9 numara yıkıcı bir gezegen olan Mars'a aittir.

 Bu insanlar  enerji doludur. 9 numaralı insanlar duygusaldır, ancak  bu yanlarını çevrelerine pek göstermezler.. 

9 Numara cinsel uyumluluğa her zaman daha fazla önem verirler. 9 numara erkeklerin evlilik dışı fiziksel ilişkilere meyilleri olabilir, bu sadece fiziksel zevk içindir ve

 duygusallaşmazlar. 9 numara duygusaldır ve sadece ailelerine bağlıdır (eşten çok çocuklara). 

Ancak evlilikleri dışında cinsel ilişkiye girme şansları olursa asla tereddüt etmezler.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder