,

Ayşenur isminin analizi,anlamı-Melike Aydın


Ayşenur isminin analizi,anlamı

Ayşenur isminin analizi ve anlamı


Yeni yıla büyük imtihanları geride bırakarak adım attınız.


İçten samimi kişiliğinizle her zaman etrafınız tarafından sevilirsiniz. Merhamet ve samimiyet duygunuz çok öndedir.

İkili ilişkilerinizde önceliğiniz güven duymanızdır.Güvendiğiniz kişilere yüreğinizi sınırsız açarsınız.

Oldukça hassas kırılgan yapınızdan dolayı  her zaman içe dönmeye meyillisiniz. Etrafınızdaki yaşananları hayatınızda olup biteni kafanızda sürekli sorgular algılamaya çalışırsınız.

İç dünyanızı daha huzurla yaşayabilmeniz için biraz daha rahatlamaya, olanları daha pozitif algıyla değerlendirmeye gayret edin.

Hayatınızda en büyük imtihanlarınız aile ilişkileri ve aşk üzerine.Kendinizden çok fazla ödün vermek sizi fazlasıyla yıpratıp kendinizi değersiz hissetmenize yol açıyor.Bunu yapmayın lütfen.

 İç dünyanızda kendinizle barışık olmanız kendinize güvenmek, kendinize gereken önemi değeri vermekle önce siz sağlayabilirsiniz.Asla negatif düşüncelerle ruhunuzu doldurmayın.Pozitif düşünüp adımlarınızı bu düşünce yoğunluğuyla atın.Daha huzurlu ve mutlu olursunuz.


 Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs ,Neptün, Venüs, Mars ve Güneş 

2020 yılıyla beraber değişime doğru ilerlemeniz başlamış zaten. 2023  yılında bunun olumlu sonuçlarını da net görebileceksiniz. Yeni yıla büyük imtihanları geride bırakarak adım attınız. Para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar 2023 Temmuz ayında başlıyor olacak.  Gezegenler bu alanda sizlerin üstüne şans yağdırmaya başladı. Fırsatları çok iyi değerlendirin. 



#ayşenurismi  #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi  #ayşenurismininanlamı #ayşenurismininanalizi   #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Nihal isminin analizi,anlamı-Melike Aydın

Nihal isminin analizi,anlamı


Zorluklar geride kalıyor, hayalinin peşinden koş!


Nihal;


İşlerini yarım bırakmaya eğilimlidir.

Hayal gücünün gelişmişliği nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmaya eğilimlidir.

Çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan bir insandır; lider özelliğinin de bu durumda payı büyüktür.

Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır. Kurnaz yapısına rağmen, çabuk aşık olup kandırılabilir. 2020 yılında yapılan haksızlıklar karşısında güçlü kalarak size bunu yapanlarla yüzleştiniz. Kendiniz için önemli süreçten geçtiğiniz.Doğruyu görüp doğru zamanda doğru yerde adım atma çabanıza devam edin. Sizleri destekliyen gezegenlerler Satürn, Merkür ,Uranüs ,Neptün ,Venüs ve Jüpiter sizlerin hayrınıza gelişecek olan gücü veriyor . Daha net daha sabırlı olmanız gerekiyor. Zoru başarmak için maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadınız. Özellikle iş hayatınızda ,aşk hayatınızda önemli bir süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim.2023 yılıyla birlikte değişime hazır olun. Mart ve Nisan ayında aşk ve para akışında önemli gelişmeler var. Her şey zamanını bekler, sabrınız imtihanınız beklemeyi öğrenmelisiniz.


#nihalismi  #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi #nihalisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Nursel isminin anlamı,analizi-Melike Aydın


Nursel isminin anlamı,analizi


Nursel isminin anlamı,analizi


Bu güne değil yarına bak!




Her zaman dolu yağmaz, her zaman fırtına kopmaz, her şey gelip geçici sen güçlü olmalısın. Herkes tarafından sevilmek sayılmak ister, karşılık bekler. Sevgi doludur kalbi temizdir.

2023 yılı her şeyi iyi görmenizi ,arkanızda dönen dolapları farketmenizi kim iyi kim dost arkadaş görmenizi sağlıyacaktır. Pozitif tarafınız işlenecek negatif tarafınız törpülenecek. Bu isme sahip olanlar çocuk yaşlarında hiperaktif açık sözlü dobra olarak bilinirler. Asla kimseyi kırmaz sevimli sevecen cana yakındırlar. Saf yaşı ilerledikçe olgunlaşan kişiliğe sahip olurlar. Sevgiye aşka aileye önem verİRLER. 2023 yılı Nisan, Haziran, Temmuz aylarında ani değişimlere ani gelişimleri açık olacaksınız. Bu süreçte yer değişimi olabilir, iş değişimi olabilir, evliliklerinizde sorun problem varsa düzelebilir ,arkadaş problemleriniz varsa arabulucular devreye girebilir, devlet kapısında sorunu olan varsa çözüme kavuşabilir. 2023 yılı tamamen hayatınızda dönüm noktası olacaktır, sadece sabırla bekleyin.

2023 Haziran ayında para akışı başlıyor, dengeler değişiyor geçmiş telafi ediliyor, alış veriş dengesi bolluk bereket içinde geliyor. Mantıklı hareket ederek adım adım atın.


Size önerim; düzen takıntınız ve özenli yapınız, sosyal hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. Belki de biraz daha rahat ve umursamaz olmayı öğrenmek, sosyal hayatınızdaki ilişkilerinizi geliştirmenizi ve daha az yalnızlaşmanızı sağlayabilir.


#nurselismi #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi #nurselisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Handan isminin anlamı,analizi-Melike Aydın

Handan isminin anlamı,analizi

Handan isminin anlamı,analizi


Handan saraylara layık görüldün!




H harfi merdiveni ifade eder; tıpkı bir merdiven gibi hayattaki tüm zorlukları tek tek aşacak güce sahiptir.

Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez.

Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır. Kurnaz yapısına rağmen, çabuk aşık olup kandırılabilir.bu sebeble verdiğiniz kararlar hayatınızı etkiler . Sizi yaşam boyunca takip eden gezegenler Satürn, Plüton, Merkür ve Uranüs gerçeklerle yüzleşmenizi sağlar.Size yapılan haksızlıklar karşısında güçlü olmanız gerekiyor. 2019 yılından bu yana maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadınız, özellikle iş hayatı aşk hayatı önemli süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim. Belirtmek isterim ki durağan enerji son 5 yıl maddi olarak imtihanlar yaşattı, ikili ilişkilerde güvensizlik yaşadınız ,aile ilişkileri güçlü olanlar her şeyin üstesinden gelirler.

Son zamanlarda kurnaz inanlarla yüzleştiniz,akıllı olup mantıklı hareket edildiğiniz zaman muhteşem değişim yaşarsınız.

Size tavsiyem;

Çok dengeli ve dışa dönük bir insansınız. Özellikle yardıma muhtaç insanlara ve hayvanlara karşı olan hassasiyetiniz kesinlikle takdir edilmeli. Bu özellikleriniz ve hassasiyetiniz sayesinde, çevrenizdeki birçok insan tarafından seviliyor ve saygı görüyorsunuz; ancak kişisel anlamda zorlanmamak için kendinize dönmeyi de ihmal etmemelisiniz. Yardımseverliğinizle, öz saygınız arasındaki dengeyi kurmayı başaramazsanız, insanlar sizi kolaylıkla yıkıp dökebilir. Ayrıca, bu hassasiyet iş yaşamında da aile ilişkilerindede sizin için zorlayıcı olabilir. Unutmayın ki çevrenizdeki insanlar ne kadar değerli ise siz de en az o kadar değerlisiniz ve özeni hak ediyorsunuz.2023 yılında artık kendinizle yüzleşin. Mart ve Nisan ayında para akışında pozitif yönden ani gelişimler gündeme gelecektir. Mal mülk enerjisi etrafınızı sarıyor. Geçmişte yapılan haksızlıklar telefi ediliyor, yeni fırsatları açılıyor. Acele etmeyin derim sakin olun temkinli olun kurmaz insanlardan da uzak durun.


#handanismi  #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjisi #handanisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinkarakteri

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Güliz isminin analizi -Melike Aydın

Güliz isminin analizi


Güliz isminin analizi


İz bırakan sen olacaksın! 


Çekici kişilikleriyle kolayca arkadaş edinirsiniz ve bilgi sahibi olma arzusuyla dolusunuz.

İsmin içinde yer alan Ü harfi, sıcaklık, samimiyet, özveri ve dürüstlüğü beraberinde getirir ki bu özellikler kişiyi hayatı boyunca sevilen, sayılan ve başarılı biri haline getirir. Bu yüzden her zaman herkese şifa verirsiniz. Öncelikle kendinizi bu süreçte şifa vermeniz gerekiyor, enerjinizi olumsuz kişilerle tüketmemeye özen gösterin, var olan enerjinizi kendiniz için kullanma zamanı geldi . İkili ilişkilerde çok fazla fedakar olmamaya dikkat etmelisin. 2019’dan beri Satürn sizi imtihanlarla sınadı. 

2023 yılıyla beraber isminizin her harfi  titreşime girdi. 


2023’te daha sakin daha tedbirli daha duyarlı ve daha sabırlı olma sürecinin içersine girdiniz, bu süreçte yapılan hataları telafi etmek ve vicdanlı rahatlatmaktır. Alışverişlerinizde daha dikkatli olup ikili ilişkilerinizde kime güvenip güvenmemeyi öğrenmeniz gereken bir süreç.  Maddi ve manevi gelişmelere çok açık olacaksınız,  para akışı başlıyor. Geçmişte yapılan hatalar telafi ediliyor. Mal mülk ayrımında seçimlerinizde dikkatli olun , devlet kapısında olan sorunlar çözülüyor. Sizin aleyhinize değil lehimize gerçekleşecek bir süreç sizi bekliyor olacak. Özellikle aile ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yeni adımlar yeni görüşmeler yeni kişilerle bir sürece girdiniz. Egolu tarafınızı törpüleyin.


 Mart  ve Nisan ayında Plüton ,Neptün, Satürn sizleri biraz yorabilir ama sonucunda kazanacak olan zirveye çıkacak olan sizsiniz.  Kendinize güvenmeniz kendinize duyarlı olmanız yapılan hataları telafi etme çabasında olmalısınız.  Size yapılan haksızlık varsa bunları 2023 yılında göreceksiniz. 

 Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Gülsen isminin analizi-Melike Aydın


Gülsen isminin analizi

Gülsen isminin analizi


Yatırım ve para alışverişine dikkat!


Yalnızlık eğilimi vardır ve bununla birlikte içe dönük yaşamayı sever. Güven arayışı içindedir. Üstün güçlere sahip olma arzusu vardır. Sürekli güç peşinde koşar. Gücü elde etmek için elinden gelen her şeyi yapar ve çok inatçı tarafları vardır Hayal gücü yüksektir. Gülsen isimleri zor isimlerdir, bu isimde taşıyan kişi  aile sorunları sıkıntıları problemleri tamamen üstüne çekebilir ve üstesinden gelmesi için çok mücadele vermesi gerekiyor. imtihanı ailesidir, sorumluğunu bilmesi , mantıklı düşünmesi gerekiyor . 

Duygularıyla kesinlikle hareket etmemesi gerekiyor bazen kalbinin sesini dinleyecek bazen de hissiyatları ile birlikte istişare edecek.  Bu isim  özellikle Satürn, Merkür ve Venüs tarafından yoklanmaktadır. 6 ayda bir aile ilişkileri ,3 ayda bir ikili ilişkileri, 4 ayda bir de duygularıyla imtihana girer. Bazen yalan yanlış kararlar verebilir ve alabilir, maddi yönden büyük imtihanlara tutulabilir .Bu ismi taşıyan kişi negatif ve pozitifi çok iyi ayırt etmesi gerekiyor, doğru yerde doğru zamanda kararlarının arkasında durması gerekiyor. 2023 sizin yılınız, maneviyat yıldır. 

Özellikle maneviyatına özen göstermesi gerekiyor ve yalan yanlış işlerde kendi de uzak durması gerekiyor. Vicdanını rahatlatması gereken bir yıl, haksız yere yargılanmışsa haklarını kazanması gereken bir yıl. Özellikle aile ilişkilerini düzeltmeye çaba sarfetmeli. 

Para ve şans 2023’ün Nisan ve Mart ayında tamamen kendini gösterecektir, alışveriş işlerinde daha dikkatli olması gereken bir yıl. Yapacağı yatırımlarda özellikle mantıklı hareket etmesi gerekiyor. Geçmişte yaşanmışlıklarını örtebilecek bir yıldır . 

 Sizin başarınızın en büyük kaynağı zengin hayal dünyanız ve öz güveniniz. Hem iş hayatınızda hem de sosyal yaşamınızda aklınızdaki fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz çünkü her ne olursa olsun, sizin üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır. Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. Üretkenliğinizi gösterebileceğiniz alanlar size daha fazla başarı getirecektir.2023 sağlam adımlar atacaksınız. Dikkat edeceğiniz yatırım ve para alışverişi.


Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Tuğçe isminin analizi-Melike Aydın

Tuğçe isminin analizi


Tuğçe isminin analizi

Enerjini pozitife kullan Tuğçe , her şey yoluna girecek!


Hem duygusal hem de manevi dünyası çok gelişmiştir; ama duygularına yenik düşerse hayattan zevk almakta zorlanabilir.15 yaşında imtihanları başlar.Sonraki yıllarda aile ilişkileri aşk hayatı sağlık imtihan süreçleri devam eder. 
Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Jüpiter ve Mars.
Dolunaylarda hayal gücünüzü kullanın, o an değişim sizi ilerki zamana doğru olmuş olarak hayallerinizi kabullenir ve mutlak olur. Gelişmiş hayal gücünüz nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmamaya dikkat edin. Olmuş gibi yaşamaya eğilimlisiniz, farkına vardığınızda bu sizleri öfkeli kıskanç aşırı hassas kırılgan içe dönük yapabilir.
2020 yılından buyana hep mücadele ederek sıkıntılar yaşadınız. 
Maddi manevi olarak 2023 yılı sizin değişime doğru adım atacağınız bir yıl. Çevreniz tarafından sevdiklerinisizden destek veren kişilerden olumlu yönden dönüşüm alabilirsiniz ve çok sevilen ve sayılan insanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz. Sizin imtihanınız güvensizlik, aşk ve aile ilişkileri. Liderlik özelliğinizin de bu durumda payı büyüktür.
2023 Mart ve Nisan aylarında para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar sizi bekliyor. 4 ay bolluk bereket 4 ay yapılan haksızlıklar karşısında mücadele süreci yaşayabilirsiniz. Tuğçe ismi negatif değil pozitif enerjiyi barındırmalı her zaman. Evrenin merkezi bu ismi negatif değişime daha net ve üst üste getire bilir, o yüzden her zaman pozitif enerjiyle odaklanın.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Züleyha isminin analizi-Melike Aydın

Züleyha isminin analizi


Züleyha isminin analizi


Tünelin ucunda mucizevi bir güç var!


Sezgileriniz çok kuvvetli. Şatafatlı lüks yaşamayı seversiniz.Oldukça seçici ve zor beğenen yapınızla detaycısınız dır.
Bu yüzden bazı olaylarda karar verme süreciniz uzadığından istediğin sonuca ulaşmak biraz sıkıntılı olabilir.
Sevecen olaylara karşı hassasiyeti yüksek ve sağ duyulusunuz.
İsminizin harfleri konuşuyor ,evren sizi destekliyor.
Özelikle saf bir enerjiyle ikili ilişkilerde güvensizlik, aşk, aile ilişkilerinizde ufak imtihanlar yaşayabilirsiniz.
12 yıl boyunca maddi manevi olarak bir çok sıkıntıyla boğuştunuz.
Tüm bu zorluklar neticesinde ders alan hatamı fark ettim diyenler büyük imtihanları geride bırakarak yeni bir başlangıç yapmak üzere harekete geçiyor. Negatif enerjiye sürekli yaptığı işlerde ders alamayanların imtihanı hiç bitmez. Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür Uranüs, Neptün ,Jüpiter isminizin her harfini 6 ay süreyle maddi manevi olarak değişime doğru iter .
 2023 Ocak ayın sonunda bu değişime başlıyorsunuz. Biraz daha sabır tünelin ucunda mucizevi bir güç var. Özellikle aile ilişkileri ve ikili ilişkilerde önemli süreçten geçeceğinizi söyleye bilirim. Para alış verişlerinde dikkatli olun. Yer değişimi gündemde var ise acele etmeyin derim. Alım satım işi olanlar bu süreçte sabırlı olmanız gerekiyor. Küslüklerin bertaraf edilmesi için ortak nokta buluşma gayreti içinde olmanızın tam zamanı.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

Nurcan isminin analizi-Melike Aydın

Nurcan isminin analizi


Nurcan isminin analizi

Az kaldı, sabret! 


Plüton gezegeninin etkisi halen isminizde süren bir enerjiyle devam ediyor.

Kendinize  her zaman güvenin, mantıkla hareket edin ani duygular içinde karar vermeyin. Pişmanlıkla ve geri dönüşüm zor olur. 2020 yılından başlayarak imtihanlar yaşadınız. Özellikle aile ilişkileri, iş hayatı ve  sağlıksal konularda önemli bir süreçten geçtiniz. Artık  daha temkinli daha sakin olaya gayret edin. Sizlerin en zayıf yanınız belirsizlikleri kararsızlıkları çok yaşamanız  ve güven iplerini sorgusuz sualsiz karşı tarafa vermeniz. 

Sizleri destekliyen gezegenler Sstürn, Merkür ,Uranüs ,Neptün ve Jüpiter. 

Sizlere uzun süreçte imtihanlar yaşatan gezegen Plüton. 

2023 yılının  Mart ayında artık imtihanlar bitiyor. Mart 12 de  başlıyoruz. Nisan ayının 29 a kadar sakin olun, kendinize güvenin sarılın başarmaktan korkmayın zayıf yanlarınızı törpüleyin kendinize söz verin. 

Akılcı ve mantıklı bir insansınız; bu sebeple, çevrenizdeki insanlardan uzaklaşmaya ve içinize kapanmaya çok eğilimsiniz. Ancak bu durum size kendinizi yalnız ve dışlanmış hissettirmesin; çünkü mantıklı ve akılcı bir insan olmak, özellikle hayatın ilk evrelerinde anlaşılmamayı da beraberinde getirir. Düşüncelerinizi kendinize saklayıp, içe kapanmak yerine nedenleri ile anlatmaktan çekinmediğiniz sürece, hem sosyal yaşamda hem de iş hayatında oldukça başarılı olabilirsiniz.

2023 Nisan ve  Mayıs ayında para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar, yatırımlar konusunda yeni gelişmeler  başlıyor. 2023 değişime doğru zamanda doğru yerde adım adım ilerliyorsun. 2024 yılında tüm bu çabalarınızın  meyvesi alacaksınız. Aile ilişkileri, aşk hayatınıza dikkat edin, pozitif düşünerek hareket ederek adım atın. 


#nurcan #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjileri 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
,

İffet isminin analizi-Melike aydın

İffet isminin analizi



İffet isminin analizi


İffetli namuslu şerefli , bu isim oldukça duygusal hassas kırılgan içe dönük olarak bilinir. Kendi içinizde kendi kendinize yeterlisiniz. Artık geride durmak, i.inize kapanmadan sıyrılıyorsunuz. Bundan böyle sizlerin zamanı geldi artık.

2019 yılıyla beraber değişime doğru girdiniz, iyi kötüyü gördünüz. Hayatınız boyunca maddi manevi olarak imtihanlar yaşadınız. Güç kuvvet sizlerin elindedir.Bundan böyle gözünüz açıldı, mantıkı kararlar almak vermek zamanı.


 2023 yılıyla beraber sizler için  değişim başlıyor. 


Maddi olarak büyük değişime doğru adım adım ilerliyorsunuz. 

 Neptün, Jüpiter, Mars  ve Ay ın desteği ile aile ilişkileri aşk hayatı sağlık konularında pozitif yönden destekleniyorsunuz.

2023 yılı Haziran ayında para akışına başlıyor olacaksınız. Aceleci olmayın derim ,elbette hayalinizin peşinden gitme hakkınız var, sakin emin adımlarla ilerleyin. Everene ve kendinize güvenin, 2023  yılında başlayan bu değişim 2025 yılına kadar  maddi manevi olarak büyüyerek artacak. Aile ve sağlık önemli süreçten geçeceksiniz, dikkat edin kendinize. 


#iffetisimleri #melikeaydın #isimanalizi #isimanalisti #isimlerinenerjileri 

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

21 Ocak 2023 yılın ilk yeni ayı


21 Ocak 2023  yılın ilk yeni ayı


21 Ocak 2023  yılın ilk yeni ayı gökyüzünde olacak. 

 Kova mevsimi başlar ve güneş bu burçta parlar, böylece hava elementinin üzerimizde özel bir etkisi olur.

Rahat bir nefes alabilirsin, çünkü 18 Ocak 2023 tarihinden itibaren Merkür'ün geri gitme aşaması nihayet sona erdi. Kaos, sorunlar ve çatışmalar artık geçmişte kalıyor.


Yeni ay 21 Ocak 2023: Kova burcu

Yeni ay burcunuzda, şimdi parlama zamanı! Kova burcunda doğmuş biri olarak gerçek bir vizyonersiniz ve fikirlerle dolup taşıyorsunuz .Yeni bir girişimde mi bulunmak istiyorsun? veya bir resim kursuna katılmak? 

Şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Yeni ay size rehberlik ederek, ikna etme gücü verir ve yaratıcılığınıza ilham verir. Kalbinizin arzusunu takip edin, hayran olunacak ve iltifat yağmuruna tutulacaksınız .


Kova , güçlü bir irade ile çok yaratıcı, alışılmadık ve ilerici bir şekilde hedeflerinin, isteklerinin ve hayallerinin peşinden koşan sevimli, girişken, yardımsever, hoşgörülü, sosyal ve dürüst bir karakter olarak kabul edilir. Harika bir yaratıcı hayal gücüne, orijinal düşünceye sahiptir ve iş  vizyoner fikirleri gerçeğe dönüştürmeye geldiğinde genellikle zamanının ilerisindedir. Diplomatik becerileri vardır ve insanlarla arası çok iyidir.

Kişisel özgürlüğü onun için çok önemlidir. Kendini yani kişiliğini ifade etmeyi sever, kişisel tarzını ve abartılı olmayı sever. 

Bu yeni ayda da Kova burcunun tüm  bu enerjisini hissedeceğiz.


Bu yeni ay zamanında nelere karar verdiğiniz, hangi fikirleri uygulamaya koyduğunuz önemli. Tek başına hareket etmekten çok bir ekip olarak hareket edeceğiniz aktiviteler daha fazla öncelikli olacaktır. 


Yeni ay ve gezegenlerin etkisinde kalan harfler ;


Evren size sesleniyor harfler konuşuyor! 


Jüpiter:  a, e, ı, i, o, ö, u, ü  

Ay : b, c, ç, d, f, g, ğ, h, j, k, l, m, n, p, r, s, ş, t, v, y, z

Satürn : ç, f, h, k, p, s, ş, t

Uranüs : b, c, d, g, ğ, j, l, m, n, r, v, y, z

Jüpiter bu yeni aya göz kırpıyor kalpler konuşuyor sözler mühürleniyor. 

İsmin ve soyadındaki harfler hangi gezegenlerin etkisinde yukarıdaki tabloda görebilirsin.


Güzel şans ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Bazılarınız fikirlerini daha fazla kişiye ulaştırma şansı yakalarken bazıları büyük bir ekiple çalışma şansını bulabilir. Ancak bu yeni ay pozitif yıldıza işaret ediyor, sahtelere değil sahte pozitif var bunuda bilin, negatif dışı pozitif göreceksiniz anlayacaksınız bileceksiniz. Harfler konuşuyor sözler buluşuyor kavuşuyor. Mars Jüpiter doğasında bir yıldızdır parlıyor. 


Saf temiz duygularla cesaret ve kararlılık veren , evren göz kırpıyor. Her harf gezegenlerden birer dilim pasta paylaşmakta ve kişiyi acelecilik ve düşüncesizlik konusunda uyarmakta. 



Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Gülcan isminin analizi-Melike Aydın

Gülcan isminin analizi


Gülcan isminin analizi


Güle değil dikenine sabretmek gerekiyor!


2020- 2021 yıllarında maddi manevi olarak büyük imtihanlar yaşadınız. Duymak istemiyorum dediğiniz her şeyi duydunuz, gördünüz, bazen de görmezden duymamazlıktan geldiniz. Bunlar sizi incitti, kırdı ,öfke içinizde bir çok fırtınalar kopardı ama yansıtamadınız. Artık her şeyi akışa bırakın, gezegenler bu süreçte size bunu öğretmeye çalışıyor. 

2023 yılıyla birlikte  gezegenler size ayna olacak , adeta bir pusula dikkatli olun.  Akışa bırakın, akışta yaşayın. 

Mart ve Nisan ayında gündeminizde para olacak, yoğun bir süreç  yoğun alış veriş içinde olacaksınız. Aşırıya kaçmadan dikkatli harcamalar yatırımlar yapmanızı öneririm.

Çok düzenli ve başarılı bir insansınız. Eğer düzeninizi ve prensip sahibi yapınızı iş hayatınızda da gösterebilirseniz, başarı merdivenlerini ikişer ikişer tırmanırsınız. Negatif düşüncelerden sıyrılın, negatif enerjiye sahip olduğunuz zaman negatif kişilerle birlikte yol alır, imtihanlar yaşar çıkışı zor olur . 



#gülcanisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalisti #isimanalizi

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Azra isminin analizi-Melike Aydın

Azra isminin analizi
Azra isminin analizi


 Az kaldı, biraz daha sabret!


Her zaman azimli güçlü olmanız gerekiyor. İmtihanınız güvensizlik. Aşk hayatı, sağlık her alanda sabırlı olmanız gerekiyor, özellikle ikili ilişkilerde aile ilişkilerinde . 

2020 yılıyla beraber değişime başladınız ve önemli süreçten geçtiğinizi söyleye bilirim.  Değişime ayak uyduranlar oldukça zorluluklarla karşı karşıya kalmıştır ,zorluğun üstesinden gelenler sabırla bekleyenler 2023 yılında meyvesini  almasını bilecekler .

 2024 yılında değişimi daha net görebileceksiniz.  

Sizleri tetikleyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün, Venüs ve Jüpiter her alanda büyük imtihanlar yaşatır ve görmenizi öğrenmenizi sağlayarak hayat dersi verir.  Sizin başarınızın en büyük kaynağı zengin hayal dünyanız ve öz güveniniz. Hem iş hayatınızda hem de sosyal yaşamınızda aklınızdaki fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz çünkü her ne olursa olsun, sizin üretken yaklaşımınız farkını ortaya koyacaktır. Kendinize güvenmeye devam ettiğiniz sürece, başarılı olamayacağınız herhangi bir alan yok. Yine de sanat ve bilim gibi üretkenliğinizi gösterebileceğiniz alanlar size daha fazla başarı getirecektir.Nisan ayıyla birlikte 3 ay maddi manevi olarak büyük değişime hazır olun. Sizlere uyarım yatırımlar konusunda acele etmeyin derim.



#azraisimleri #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalisti #isimanalizi

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Habibe isminin analizi-Melike Aydın

Habibe isminin analizi



Habibe isminin analizi


 2023 değişime hazır ol hızır ol!




İsminizdeki her harfin hakkını fazlasıyla veriyorsunuz  Korkularınızdan artık sıyrılın. 

Gözlemci tarafınızı pozitif yönden kullanın, kendi haklarınızı yedirmemeye dikkat edin. 

Asla negatif düşünceli olmayın, öfke kin nefret haset duyarsız kıskanç olmayın ,aksi taktirde negatif enerjiye sahip olduğunuz zaman içinde olumsuz giden negatif enerjiyi kolayca atamaz olumsuzlukları sık yaşarsınız. 


Sizleri uyaran gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün Venüs  ve Jüpiter. Değişime ayak uydurmak zorunda kalacaksınız, ani gelişimlere açık olacaksınız, para akışı içerisinde yeni gelişmeler yeni fırsatlar geliyor. 

2023 yılıyla birlikte bu değişime hazır olun, hızır gibi gelen gücü kabulenin. 

Ilımlı, bağışlayıcı ve sevecen bir insansınız ve bunu sosyal hayatınıza da yansıtmaktan çekinmiyorsunuz. Çevrenizdeki insanların size duyduğu büyük saygının nedeni de kesinlikle bu hassas yapınız; ancak dışarıda sizi kırabilecek ve duygusallığınızdan çıkar elde etmeye çalışacak çok fazla insan olabilir. Duygularınızı kendinize ve yakın arkadaşlarınıza saklamanız, incinmenizin önüne geçebileceği gibi iş hayatında ve aile yaşamında da daha rahat ve öz güvenli olmanızı sağlayabilir. 


#habibeisimleri  #isimlerinanlamı #isimlerinenerjileri #melikeaydın #isimanalisti #isimanalizi

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU
, ,

Özge isminin analizi-Melike Aydın

Özge isminin analizi
Özge isminin analizi

Özlenen sen ol!


Karakterinizin en belirgin özelliği özgürlükçülük. Bir kişiye ya da bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsunuz. Monoton bir yaşam size göre değil. Bulunduğunuz ortam sizi mutlu ediyor olsa bile, oraya bağlanmak istemiyorsunuz. Hayatınızın her alanında böyle davranıyorsunuz. Kısıtlanmayacağınız işlerde çalışmak istiyorsunuz. Özgürlüğünüze gelen en ufak bir tehdit istifa etmenize neden olabiliyor. Bu nedenle, "kendi işinizi kurma ve patron olma" taraftarısınız. 
Baskıcı bir aileye sahipseniz genç yaşta evden ayrılabilirsiniz. Kimsenin size karışmadığı, rahat bir yaşam kurmak istiyorsunuz. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz karşı cinsle olan ilişkilerinizi de etkiliyor. Kıskanç ve sizi kısıtlayan biriyle beraber olmanıza imkan yok. 
Aradığın özellikler ise "neşe ve zeka ‘’ 2 si bir arada oldumu mutluluğunuza diyecek yok.
Sizleri destekliyen gezegenler Satürn, Merkür, Uranüs, Neptün ve Venüs. 
Sizleri uyaran gezegenler Jüpiter Mars
2023 yılıyla beraber ani gelişimlere açık olacaksınız. Para akışta, aşk sorguda ,aile ilişkileri sabırda diyerek burda sizlerin yapacak tek bir şey var geçmişle alakalı yüzleşme ve kapatma zamanı geldi artık. O zaman şimdi bu süreçi iyi şekilde değerlendirelim. Mart ve nisan ayında hazırlıklı olun.

Share:
YAZININ DEVAMINI OKU